Huis > H > Hoe Kun Je Muziek Op Je Iphone Zetten Zonder Itunes?

Hoe kun je muziek op je iPhone zetten zonder iTunes?

Met PhoneTrans. Met PhoneTrans kunnen we muziek en andere gegevens naar de iPhone overbrengen zonder iTunes. Het is een intuïtieve applicatie en heel eenvoudig te gebruiken, maar je moet wel een computer gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Daarvan, hoe zet ik mijn muziek van de ene iphone naar de andere?

Klik op uw iPhone-pictogram en "Muziek" onder "Instellingen"> Schakel het selectievakje van "Muziek synchroniseren"> Selecteer "Volledige muziekbibliotheek" of "Geselecteerde afspeellijsten, artiesten, albums en genres" en klik op "Synchroniseren" om de nummers over te zetten van oude iPhone naar nieuwe iPhone. Dienovereenkomstig, hoe download je muziek op apple? Op uw iPhone, iPad, iPod touch of Android-apparaat

  1. Open de Muziek-app.
  2. Houd het vanuit Apple Music toegevoegde nummer, album of afspeellijst ingedrukt.
  3. Tik op 'Download'.

Dit in overweging nemend, hoe kan je gratis muziek downloaden?

Er zijn een paar manieren om gratis muziek te downloaden. Eén manier is om een website te vinden die gratis muziekdownloads aanbiedt. Een andere manier is het gebruik van een programma voor het delen van bestanden zoals Limewire of Frostwire om muziekbestanden van andere gebruikers te downloaden. Je kunt ook muziek van CD's rippen en de bestanden op je computer opslaan. Wat is de beste app om gratis muziek te downloaden? Er zijn een paar verschillende manieren om gratis muziek te downloaden. Eén manier is om een website te vinden die gratis muziekdownloads aanbiedt. Een andere manier is het gebruik van een programma voor het delen van bestanden zoals Limewire of Frostwire. Je kunt ook een muziek streaming website gebruiken zoals Pandora of Last.fm.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je muziek op je mp3 speler?

U kunt een mp3-bestand op uw mp3-speler zetten. De gemakkelijkste manier om dit te doen is via Windows Verkenner, maar het is meestal alleen mogelijk met 'naamloze apparaten'. Er is een optie om een microSD-kaart in te steken.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik muziek van youtube op mijn iphone?

Offline mixtape inschakelen

  1. Open de YouTube Music-app.
  2. Tik op je profielfoto.
  3. Tik op Downloads .
  4. Tik op 'Instellingen' .
  5. Schakel Een offline mixtape downloaden in.
Hoe kan ik muziek op mijn iPad zetten zonder iTunes? Je kunt ook gebruikmaken van cloud-diensten als Dropbox, Google Drive, OneDrive, iCloud en Box om muziek en video's naar je i-apparaat te downloaden: tik op VLC-logo in VLC op je iPhone/iPad, kies Cloud-diensten en log in bij de door jou gebruikte cloud-dienst. Daarna kun je bestanden die je daar hebt staan downlaoden.

Hoe foto's van iPhone op pc zetten zonder iTunes?

Je koppelt daarvoor je iPhone met een usb-kabel met je computer. Via 'Mijn computer' klik je naar je iOS-apparaat en kies je voor \Internal Storage\DCIM\100APPLE. Vervolgens kun je (alle) foto's selecteren en naar je computer overzetten. Hoe zet je iets in je muziekbibliotheek? Open de Muziek-app. Kies 'Muziek' > 'Voorkeuren' in de menubalk bovenaan het scherm. Ga naar het tabblad 'Algemeen' en selecteer 'Synchronisatiebibliotheek' om de functie in te schakelen. Als u niet geabonneerd bent op Apple Music of iTunes Match, is de optie 'Synchronisatiebibliotheek' niet zichtbaar.

Vervolgens, hoe synchroniseer ik mijn apple apparaten?

Ga op je computer naar iTunes, selecteer het apparaat in kwestie en klik op Overzicht. Ga naar Opties, zet een vinkje bij Synchroniseer deze [apparaat] via Wi-Fi en bevestig je keuze door op Pad toe of Synchroniseer te drukken. Voortaan kun je vanaf je computer of iOS apparaat de synchronisatie in gang zetten.

Door Grethel Kanemoto

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik via iTunes muziek op mijn iPhone zetten? :: Hoe zet je muziek op Apple Music?
Handige links