Huis > K > Kan Netflix Niet Chromecasten?

Kan Netflix niet Chromecasten?

Open de app Instellingen op je Android-telefoon of -tablet. Tik op Google > Apparaatverbindingen > Cast-opties. Zet Netwerkgegevens gebruiken aan. Probeer Netflix opnieuw.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waarom kan ik niet streamen naar Chromecast?

Chromecast werkt niet, hoe los je dit op? De oplossing ligt vaak bij de wifi, zorg dus dat je met hetzelfde netwerk verbonden bent, maar ook updates kunnen het probleem fixen. Als laatste oplossing kun je de Chromecast resetten, waarna deze weer normaal moet werken. Dus, hoe netflix casten naar tv? Verbinding maken via Chromecast of ingebouwde Chromecast (voorheen Google Cast)

  1. Open de Chrome-browser (versie 72 of hoger) op je computer.
  2. Meld je aan op netflix.com.
  3. Selecteer rechtsboven of -onder op het scherm het pictogram Meer .
  4. Selecteer rechtsboven of -onder in het scherm het castpictogram .

Mensen vragen ook: waarom verbind iphone niet met chromecast?

Een mogelijke reden waarom uw iPhone geen verbinding maakt met Chromecast is dat uw apparaat zich niet op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevindt als uw Chromecast. Om de twee apparaten te laten communiceren, moeten ze met hetzelfde netwerk zijn verbonden. Een andere mogelijke reden waarom uw iPhone geen verbinding maakt met Chromecast kan zijn dat de Chromecast-app niet is geïnstalleerd op uw iPhone. De Chromecast-app is vereist om je iPhone te kunnen verbinden met een Chromecast-apparaat. Tot slot is het mogelijk dat er iets mis is met de Chromecast zelf. Als u al het bovenstaande hebt geprobeerd en u hebt nog steeds problemen met het verbinden van uw iPhone met Chromecast, moet u mogelijk contact opnemen met Google voor verdere hulp. Kan Netflix niet casten iPhone? Als je problemen hebt met het casten van Netflix van je iPhone naar je tv, zijn er een paar dingen die je kunt proberen. Zorg er eerst voor dat uw iPhone en tv met hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn verbonden. Open vervolgens de Netflix-app op uw iPhone en tik op het cast-pictogram in de rechterbovenhoek. Als u uw tv nog steeds niet vermeld ziet, probeert u uw iPhone en tv opnieuw op te starten.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat dit betreft, waarom kan ik niet meer casten?

Als u problemen ondervindt met het casten van video via de ingebouwde Chromecast-functionaliteit (voorheen Google Cast) naar uw Android TV, controleert u of u de nieuwste versie van de Google Cast-receiver gebruikt. Men kan zich ook afvragen: waarom vind mijn telefoon de chromecast niet? Stappen voor probleemoplossing. Koppel de stroomkabel los van het Chromecast-apparaat, wacht een paar seconden en sluit deze weer aan. Wacht een paar minuten. Check of je je apparaat nu ziet in de lijst met apparaten waarnaar je kunt casten.

Hoe verbind ik mijn iPhone met Chromecast?

Download de Google Home-app op je iPhone of iPad. De app zoekt naar de Chromecast en stelt voor om te verbinden. Zorg dat beide apparaten op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn aangesloten, anders werkt het niet. Geef je Chromecast een naam (handig als je meerdere hebt). Hoe verbind je je telefoon met Chromecast? Stap 2.Je scherm casten vanaf je Android-apparaat

  1. Zorg dat je mobiele telefoon of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast-apparaat.
  2. Open de Google Home-app .
  3. Tik op de tegel van het apparaat waarnaar je je scherm wilt casten en houd deze vast.
  4. Tik op Mijn scherm casten. Scherm casten.

Waarom kan ik Netflix niet streamen?

Controleer of je Android-apparaat up-to-date is

Open Instellingen. Ga naar Systeemupdate of Software-update. Controleer op beschikbare updates en installeer deze. Probeer Netflix opnieuw.

Door Gibbeon Shimasaki

Vergelijkbare artikelen

Kan ik Netflix streamen naar laptop? :: Hoe streamen zonder Smart TV?
Handige links