Huis > W > Waar Staan Autoherstel Bestanden Word?

Waar staan AutoHerstel bestanden Word?

De locatie voor ASD-bestanden instellen

  1. Open het menu Extra, klik op Opties en open het tabblad Bestandslocaties.
  2. Klik in het vak Bestandstypen op AutoHerstel-bestanden.
  3. Klik op Wijzigen.
  4. Typ de naam voor de map waarin u herstelde documenten wilt laten opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Men kan zich ook afvragen: waar staan autosave bestanden excel?

Maar als u vervolgens op de knop Document beheren klikt, komt u bij de optie Niet-opgeslagen Word-documenten herstellen en bij de map UnsavedFiles van Office uit. Op deze locatie zult u ASD-bestanden aantreffen (AutoSaved Documents). Bovendien, waar worden tijdelijke bestanden opgeslagen? Het tijdelijke bestand dat wordt gemaakt wanneer Word automatisch opslaan uitvoert, wordt opgeslagen in de map Temp, tenzij er geen geldige map Temp is. In dit geval slaat Word het tijdelijke bestand op in dezelfde map als waar het document wordt opgeslagen.

En nog een vraag, hoe kan ik een asd bestand openen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat .asd-bestanden geassocieerd kunnen worden met een verscheidenheid aan verschillende programma's. Enkele veel voorkomende programma's die .asd-bestanden gebruiken zijn echter Adobe Photoshop, Adobe After Effects en Autodesk 3ds Max. Als u een .asd-bestand probeert te openen en geen van deze programma's hebt geïnstalleerd, kunt u proberen een gratis bestandsviewer zoals FileViewPro te gebruiken. Dienovereenkomstig, hoe kan ik een overschreven bestand terughalen? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een overschreven bestand kunt herstellen, afhankelijk van wat u precies moet herstellen en hoeveel gegevens u bereid bent te verliezen.
Als u gewoon de meest recente versie van het bestand moet herstellen, kunt u proberen een bestandsherstelprogramma te gebruiken om uw harde schijf te scannen op sporen van het bestand die nog aanwezig kunnen zijn. Dit zal niet altijd succesvol zijn, maar het is het proberen waard als u geen back-up van het bestand heeft.
Als u een oudere versie van het bestand moet herstellen, of als het bestand bijzonder belangrijk was en u zich geen verlies van gegevens kunt veroorloven, kunt u het beste contact opnemen met een professionele gegevenshersteldienst. Deze diensten zijn vaak duur, maar hebben een veel hoger slagingspercentage dan programma's voor bestandsherstel.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar staan niet opgeslagen bestanden?

U hebt het bestand niet opgeslagen

  • Ga naar Bestand >Info > Document beheren > Niet-opgeslagen documenten herstellen.
  • Selecteer het bestand en selecteer openen.
  • Selecteer opslaan als op de balk boven aan het bestand om het bestand op te slaan.
Waar worden Word documenten opgeslagen? Klik linksboven op Bestand > Opslaan als. Klik onderaan op Bladeren. Vul naast 'Bestandsnaam' een naam in voor het document. Standaard worden documenten opgeslagen in de map 'Documenten'.

Dus, hoe kan je automatisch opslaan aan in word?

Vaker automatisch opslaan in Word

  1. Open Word.
  2. Klik indien nodig op Bestand.
  3. Klik op Opties en klik in het linker menu op Opslaan.
  4. Verander het aantal minuten bij 'Elke x minuten AutoHerstel-gegevens opslaan'.
  5. Zet een vinkje voor Laatste automatisch herstelde versie behouden als ik afsluit zonder op te slaan.
Hoe kan ik een overschreven Excel bestand terughalen? Overgeschreven Bestanden Herstellen voor Windows

Klik met de rechtermuisknop ergens in de map en selecteer Eigenschappen in het menu. Kies vervolgens de Vorige Versies tab en zoek naar een eerdere versie van het overgeschreven bestand.

Waar kan je tijdelijke bestanden Excel vinden?

Office kent een autosave functie. Met deze functie slaat je Powerpoint, Word of Excel zichzelf om de paar minuten automatisch op. Als deze functie aan staat kan je makkelijk bestanden terug vinden in de volgende map: C:\Users\AppData\Local\Microsoft\Office\UnsavedFiles'.

Door Birkett

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je een niet opgeslagen Word document terughalen? :: Kan Word bestand niet openen problemen met de inhoud?
Handige links