Huis > H > Hoe Maak Ik Een Nieuwe Apple Id?

Hoe maak ik een nieuwe Apple ID?

Een Apple ID aanmaken via de App Store op uw apparaat

  1. Open de App Store en tik op de inlogknop .
  2. Tik op 'Maak nieuwe Apple ID aan'.
  3. Volg de stappen op het scherm.
  4. Voer uw creditcard- en factuurgegevens in en tik op 'Volgende'.
  5. Bevestig uw telefoonnummer.
  6. U krijgt een verificatiemail van Apple.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Kan je je Apple ID veranderen?

Inloggen om je Apple ID te wijzigen

Ga naar de Apple ID-pagina en log in met je Apple ID-account. Meteen na het inloggen zie je alle beschikbare gegevens, te beginnen met die van je account. Klik hiernaast op 'Wijzig'.
Dit in overweging nemend, kan je van apple id wisselen op iphone? Zoals eerder vermeld, biedt Apple geen eenvoudige manier om van Apple ID-account te wisselen op iPhone en iPad zoals op macOS. Daarom hebt u geen andere keuze dan uit te loggen bij uw Apple ID en vervolgens weer in te loggen met een ander account.

Hoeveel Apple ID kan ik aanmaken?

Er is geen limiet aan het aantal Apple ID's dat u kunt aanmaken. Dienovereenkomstig, hoe apple id splitsen? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een Apple ID te splitsen is afhankelijk van de individuele situatie. Enkele tips voor het splitsen van een Apple ID zijn echter het aanmaken van een nieuwe Apple ID voor elke persoon die het apparaat gaat gebruiken, of het gebruik van verschillende Apple ID's voor verschillende doeleinden (zoals een voor iCloud en een voor iTunes). Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen een eigen wachtwoord heeft en dat de wachtwoorden niet worden gedeeld.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Bovendien, kan op dit moment geen apple id aanmaken?

Als u het bericht 'Kan geen Apple ID aanmaken' ziet, betekent dit dat u het aantal nieuwe Apple ID's die op een enkel apparaat in één jaar kunt configureren voor iCloud, hebt overschreden. Kan je een Apple ID aanmaken zonder telefoonnummer? Gratis Apple ID aanmaken

Een Apple ID kun je gratis aanmaken en daarvoor moet je geen @icloud.com adres voor te gebruiken. Het is namelijk mogelijk om een Apple ID af te sluiten met een ander e-mailadres, bijvoorbeeld gmail. Volg onderstaande stappen om een gratis Apple ID aan te maken: Ga naar appleid.apple.com.

Dus, hoe maak je een apple id aan zonder creditcard?

Store account aanmaken zonder creditcard via Mac App Store of Apple TV. Open de Mac App Store en zoek naar een gratis app (te herkennen aan 'Download'). Klik vervolgens op de knop 'Download' en kies een gewenste optie, vaak een nieuw Apple ID. Vul je gegevens in en kies uiteindelijk bij 'Betaalmethode' voor 'Geen'. Wat gebeurt er als je je Apple ID wijzigt? Als u het e-mailadres dat aan uw Apple ID is gekoppeld niet meer gebruikt, kunt u het wijzigen. U verliest geen toegang tot uw contacten, aankopen of andere accountinformatie.

Wat gebeurt er als je uitlogt bij Apple ID?

Wanneer u uitlogt, worden alle gegevens van uw apparaat verwijderd die in iCloud worden bewaard, maar blijven ze wel in iCloud staan. Voordat u uitlogt, wordt u gevraagd of u een kopie van deze informatie op uw apparaat wilt bewaren.

Door Ceil Witham

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik mijn Apple ID van mijn iPhone? :: Hoe laat Walking Dead op Fox?
Handige links