Huis > I > Is De Iphone 12 Pro Groter Dan De 12?

Is de iPhone 12 Pro groter dan de 12?

Ook nieuw dit jaar: alle nieuwe iPhones hebben een oled-scherm, dat hadden eerder alleen de Pro-modellen. Naast de kleinste iPhone in jaren is er aan de andere kant van het spectrum de 6,7 inch iPhone 12 Pro Max, de grootste iPhone ooit. Daar tussen zitten de iPhone 12 en iPhone 12 Pro, beide met een 6,1 inch scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe groot is de 12 Pro?

iPhone 12 miniiPhone 12 Pro
Scherm diagonaal5,4 inch6,1 inch
Hoogte13,15 cm14,67 cm
Breedte6,42 cm7,15 cm
Dikte0,74 cm0,74 cm
Dus, wat is het verschil tussen iphone 12 en 13? Het grootste verschil tussen de iPhone 12 en 13 wordt op cameragebied gemaakt. Beide iPhones hebben hetzelfde formaat camera-eiland, maar bij de iPhone 13 zijn de camera's diagonaal geplaatst. Dit levert meer ruimte op voor grotere camera's met grotere en snellere camerasensoren.

Dus, wat gaat de iphone 12 pro max kosten?

De iPhone 12 Pro Max wordt naar verwachting het duurste iPhone-model dat in 2020 wordt uitgebracht. De prijzen voor de iPhone 12 Pro Max beginnen volgens de geruchten bij $ 1.099 voor de opslagoptie van 128 GB en lopen op tot $ 1.399 voor de opslagoptie van 512 GB. Hoe lang gaat de iPhone 12 Pro Max mee? Ervan uitgaande dat u vraagt naar de batterijduur van de iPhone 12 Pro Max, gaat deze ongeveer 12-13 uur mee bij gemengd gebruik. Als u hem gebruikt voor videostreaming, kunt u tot 10 uur batterijduur verwachten. Als u hem gebruikt voor audiostreaming, kunt u tot 80 uur batterijduur verwachten.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dus, wat is het verschil tussen een iphone 12 pro en pro max?

Er zijn drie belangrijke redenen waarom je de iPhone 12 Pro Max verkiest boven de iPhone 12 Pro: het grotere scherm, de betere camera en de langere accuduur. Het scherm geeft net wat meer ruimte en biedt ook meer opties voor apps in landschapsweergave. Hoeveel goedkoper wordt de iPhone 12? Wijzigingen. De iPhone 12 is nu 100 euro goedkoper geworden (vanaf 809 euro). Ook de prijs van de iPhone 11 is door Apple met 100 euro verlaagd: nu 589 euro. De iPhone 12 Mini heeft de grootste prijsverlaging in de Apple Store gekregen: 689 euro in plaats van 809 euro.

Trouwens, is mijn oude iphone geld waard?

Heb je thuis een iPhone of iPad die je niet meer gebruikt, dan is deze geld waard! Lever je oude toestel in en ontvang de waarde van je apparaat op je rekening . Geef de staat van je iPhone of iPad aan, laat je gegevens achter en stuur je toestel op of kom langs bij Rephone. Super eenvoudig! Vervolgens, hoe duur wordt de iphone 13? Prijzen en verkrijgbaarheid

De iPhone 13 gaat op 17 september in de voorverkoop en ligt op 24 september in de winkels. De startprijs is € 909, en dat wijkt niet af van de iPhone 12 startprijs bij release. Wel is het zo dat je daar dit jaar 2 keer meer opslag voor krijgt.

Waar is een iPhone het goedkoopst?

In de VS en Japan ben je goedkoop uit en in Rusland en Zweden zijn de mobieltjes doorgaans fors duurder. De iPhone 11 is nog niet beschikbaar in Brazilië, Filipijnen en Turkije.

Door Angi Vilaro

Vergelijkbare artikelen

Kan er een extra harde schijf in mijn laptop? :: Wat zijn de voordelen van een iPhone 12?
Handige links