Huis > W > Wat Is Het Nederlandse Woord Voor Podcast?

Wat is het Nederlandse woord voor podcast?

gepodcast (volt. deelw.) inschrijven op geluidskanalen om audio- of videobestanden automatisch te downloaden naar een mp3-speler of pc. (Engels: podcasting) Podcasten of podcasting is een toepassing waarbij een internetgebruiker zich kan inschrijven op geluidskanalen om allerlei audio-videobestanden (muzi...

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is een leuke podcast voor vrouwen?

Dit zijn 6 inspirerende en leuke podcasts voor vrouwen:

  • Workjuice podcast. In deze podcast van WorkJuice spreken hosts Tessa Ham en Sharon van der Werf.
  • Damn Honey. Fijne gesprekken die vol herkenbare momenten zitten.
  • Tettalk. Jazeker, een podcast over borsten!
  • Datevermaak.
  • De Avocado Generatie Podcast.
  • With Whit.
Wat is een podcast voorbeeld? Een podcast is een soort radioprogramma op het internet. Het is een geluidsbestand wat op elk gewenst moment beluisterd kan worden. Het is Radio On Demand. Veel podcasts zijn te beluisteren via SoundCloud, Apple Podcast en via Spotify.

Vervolgens, hoe luister ik een podcast in de auto?

Als u in de auto naar een podcast wilt luisteren, kunt u dat doen door uw telefoon via Bluetooth of een aux-kabel aan te sluiten op het audiosysteem van de auto. Zodra uw telefoon is aangesloten, kunt u de podcast-app openen en de podcast beginnen af te spelen. Vervolgens, hoe podcast radio 1 downloaden? Er zijn een paar manieren om podcast radio 1 te downloaden. Eén manier is om naar de website te gaan en op de downloadknop te klikken. Dit zal het bestand downloaden naar je computer. Een andere manier is om een programma als iTunes te gebruiken om de podcast te downloaden.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Dienovereenkomstig, waar gebeurde verhalen podcast?

Waargebeurde verhalen podcast | De beste Nederlandstalige Waargebeurde verhalen podcasts

  • Bob. VPRO.
  • Datevermaak.
  • De Goudschat van Serooskerke. Ieke Schout & Lieke Malcorps / Dag en Nacht Media.
  • De Jodenverraadsters. NPO Radio 1 / NTR.
  • De Laatste Dans. NPO Radio 1 / NTR.
  • De wereld van Jan de Man.
  • Duizend Dagen.
  • Echt Gebeurd.
En nog een vraag, wie luistert er naar een podcast? 46% van de Nederlanders luistert wel eens naar een podcast; Men luistert gemiddeld 100 minuten per week naar een podcast; Gemiddeld luistert men minder frequent en minder lang dan vorige meting (mei '21); 15% van de podcastluisteraars kijkt naar een podcast.

Dus, wie is titus zelfspodcast?

Titus van Dijk is oprichter van Tonny Media, het bedrijf achter bekende en populaire podcasts zoals de Zelfspodcast en Marc-Marie en Aaf vinden iets. Bij Marketing Report vertelt hij over het ontstaan van het bedrijf en verbreden door het neerzetten van podcasts als een merk. Je kunt ook vragen wat verdienen ze met zelfspodcast? Sander Schimmelpenninck verdient met zijn podcast De Zelfspodcast maar liefst 300.000 euro per jaar. Hij moet dat bedrag dan nog wel delen met sidekick Jaap Reesema en de producer. Dat heeft de Quote-beroemdheid gezegd op BNR Nieuwsradio.

Vervolgens, hoe verdien je geld met een podcast?

Verdienen podcasts geld? Natuurlijk doen ze dat! Grote namen krijgen grote hoeveelheden luisteraars en grote hoeveelheden advertentie-inkomsten terug. Volgens AdvertiseCast zijn de gemiddelde tarieven voor 30 seconden CPM (kosten per 1K luisteraar) $18, terwijl 60 seconden CPM $25 zijn.

Door Coulter

Vergelijkbare artikelen

Wat is een PlayStation 3 nog waard? :: Wat zijn goede podcasts op Spotify?
Handige links