Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Nintendo-Account Niet Koppelen?

Waarom kan ik mijn Nintendo-account niet koppelen?

In de volgende gevallen kun je een Nintendo-account niet aan een Nintendo Network ID koppelen:

  • Als de Nintendo Network ID bij een gebruiker hoort die jonger dan 13 jaar is.
  • Als het land dat voor de Nintendo Network ID is geregistreerd, niet overeenkomt met het land dat voor je Nintendo-account is geregistreerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

En nog een vraag, kun je meerdere accounts op nintendo switch?

Je kunt maximaal 8 gebruikersaccounts aanmaken op de Nintendo Switch. Een gebruikersaccount kan ook op elk moment worden gekoppeld aan een Nintendo-account. Zodra het account is gekoppeld aan een Nintendo-account, komen de online functies van het systeem beschikbaar. Waarom een Nintendo-account koppelen? Als je een Nintendo-account koppelt met een gebruikersaccount, krijg je ook toegang tot de volgende functies: Toegang tot online spelstanden (online multiplayer, wereldwijde ranglijsten etc.) Applicaties gebruiken waarvoor je een internetverbinding nodig hebt (waaronder de Nintendo eShop)

Hoe koppel je 2 Nintendo Switch?

Om twee Nintendo Switch-consoles aan elkaar te koppelen, moet je de volgende stappen volgen:
1. Plaats de twee Nintendo Switch-consoles naast elkaar en zorg ervoor dat ze dicht bij elkaar staan.
2. Open op beide consoles de systeeminstellingen.
3. Selecteer de optie "Controllers en sensoren".
4. Selecteer de optie "Koppel controller".
5. Selecteer de controller die je wilt gebruiken om de twee consoles aan elkaar te koppelen.
6. Houd de toetsen L en R tegelijkertijd ingedrukt.
7. Terwijl je nog steeds de L en R knoppen vasthoudt, druk je op de sync knop van de tweede console.
8. De twee consoles zouden nu aan elkaar gekoppeld moeten zijn en je kunt ze gaan gebruiken. Hoe ontkoppel je een Nintendo-account? Er is geen officiële manier om een Nintendo-account te ontkoppelen. Er zijn echter een paar manieren om dit te omzeilen. Eén manier is om contact op te nemen met de Nintendo-klantenservice en hen te vragen je account te ontkoppelen. Een andere manier is om je Nintendo-account volledig te verwijderen. Hierdoor wordt je account effectief ontkoppeld van elke console of apparaat waaraan het was gekoppeld.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe inloggen Nintendo Switch account?

Ga naar de Nintendo-account-website of open de applicatie waarop je wilt inloggen. Vul de inloggegevens in waarmee je je Nintendo-account hebt aangemaakt. Om in te loggen met een Nintendo-account - Vul het e-mailadres en wachtwoord van je account in en klik op ''Inloggen''. Wat is een Nintendo Switch netwerk ID? Wat is een Nintendo Network ID (NNID)?

Een Nintendo Network ID is een unieke code van 6 tot 16 tekens waarmee je toegang krijgt tot Nintendo Network-diensten, zoals Miiverse en de Nintendo eShop op Wii U-, Nintendo 3DS- en Nintendo 2DS-systemen.

Wat is inlog ID kind Nintendo Switch?

Om je inlog-ID te verifiëren, moet je ouder/voogd inloggen op zijn/haar account en 'Familiegroep' selecteren. Alle bijbehorende accounts voor kinderen worden weergegeven. Laat de ouder/voogd je account selecteren en vervolgens 'Inlog- en beveiligingsinstellingen', waarna je inlog-ID verschijnt. En nog een vraag, hoe moet je een nintendo switch account maken? Hoe maak je een Nintendo eShop-account aan op Nintendo Switch

  1. Selecteer "Nintendo-account aanmaken" om een ​​nieuw account aan te maken.
  2. Ga naar de Nintendo-website en maak een account aan.
  3. Zodra het Nintendo-account is aangemaakt, selecteer je 'Aanmelden' op het Nintendo Switch-systeem.

Wat dit betreft, hoe werkt nintendo switch family?

Zolang jullie een familielidmaatschap hebben en een familiegroep aanmaken, kunnen alle familieleden de Nintendo Switch Online-services via hun accounts op verschillende Nintendo Switch-systemen gebruiken. Je hoeft dus niet de Nintendo Switch te gebruiken van degene die het lidmaatschap heeft gekocht.

Door Staten

Vergelijkbare artikelen

Waarom een Nintendo-account koppelen? :: Hoe ontkoppel je een Nintendo-account?
Handige links