Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Macbook Niet Meer Aan Gaat?

Wat moet je doen als je macbook niet meer aan gaat?

Als uw Mac niet kan worden ingeschakeld

  • Controleer of uw Mac is aangesloten op het stopcontact.
  • Houd de aan/uit-knop van uw Mac minimaal 10 seconden ingedrukt en laat deze dan los.
  • Als u geen verandering ziet op uw Mac, drukt u normaal op de aan/uit-knop en laat u deze weer los.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Bovendien, hoe herstart je een macbook?

Meestal kun je je Mac opnieuw opstarten door Apple-menu > 'Herstart' te kiezen. In sommige gevallen echter, bijvoorbeeld als de Mac niet meer reageert, moet je de computer mogelijk op een andere manier opstarten. Houd de aan/uit-knop van je Mac ingedrukt totdat de Mac wordt uitgeschakeld. Daarvan, hoe zet ik een macbook aan? Houd Links Shift + Control + Option ingedrukt. Druk op de aan-/uitknop en laat alle toetsen tegelijkertijd los (ook de aan-/uitknop) . Het kan zijn dat je hiervoor beide handen nodig hebt. Druk op de aan-/uitknop om de computer weer aan te zetten.

Je kunt ook vragen waar kan ik mijn macbook laten repareren?

Er zijn een paar manieren om uw MacBook te laten repareren. U kunt hem naar de Apple Store brengen, waar ze hem waarschijnlijk voor u kunnen repareren. U kunt ook een lokale computerreparatiewinkel vinden die gespecialiseerd is in Apple producten. Ten slotte kunt u proberen om het zelf te repareren met behulp van online tutorials of gidsen. Hoe Mac in veilige modus opstarten? Om uw Mac in de veilige modus op te starten, start u eerst uw computer opnieuw op. Zodra u het opstartgeluid hoort, houdt u de Shift-toets ingedrukt. Laat de Shift-toets los wanneer u het Apple-logo op het scherm ziet verschijnen.
Zodra uw computer klaar is met opstarten, ziet u de woorden "Safe Boot" in de linkerbovenhoek van het scherm. Dit geeft aan dat uw computer zich nu in de veilige modus bevindt.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe reset ik mijn macbook pro?

Mac naar fabrieksinstellingen

  1. Herstart je Mac via het Apple-menu, en hou de toetscombinatie 'Command + R' ingedrukt;
  2. Kies voor 'Schijfhulpprogramma' en klik vervolgens op je opstartschijf aan de linkerkant van het scherm;
  3. Ga naar het tabblad 'Wis'.
Dit in overweging nemend, waar zit aan uit knop macbook pro? Op de Mac Pro (2019) is de aan/uit-knop een ronde knop bovenop de computer, naast de Thunderbolt 3-poorten. Op de Mac Pro (Rack, 2019) is de aan/uit-knop een pilvormige knop aan de voorkant van de computer, naast het statusindicatielampje.

Dienovereenkomstig, hoe krijg je een macbook air aan?

Touch ID (de aan/uit-knop): Druk hierop om je MacBook Air in te schakelen (of open gewoon de klep). Je kunt je Mac ook vergrendelen door op de Touch ID-knop te drukken. De eerste keer dat je de computer opstart of herstart, moet je met je wachtwoord inloggen. Hoe krijg ik mijn MacBook Pro aan? Houd de aan/uit-knop van je Mac ingedrukt totdat de Mac wordt uitgeschakeld. Na enkele seconden druk je nogmaals op de aan/uit-knop om je Mac te starten.

Hoe zet ik mijn MacBook Air aan?

Klik vervolgens op de knoppen bovenin om de beschikbare opties weer te geven. Touch ID (de aan/uit-knop) gebruiken. Druk hierop om je MacBook Air in te schakelen (of open gewoon de klep of druk op een toets). De eerste keer dat je de computer opstart of herstart, moet je met je wachtwoord inloggen.

Door Madea

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een macbook reparatie? :: Kan geen verbinding maken met NVIDIA?
Handige links