Huis > H > Hoe Krijg Ik Pagina 1 Weg In Excel?

Hoe krijg ik pagina 1 weg in Excel?

Klik op het werkblad dat wordt weergegeven met een bladachtergrond. Zorg ervoor dat er slechts één werkblad is geselecteerd. Klik op het tabblad Pagina-indeling in de groep Pagina-instelling op Achtergrond verwijderen. Achtergrond verwijderen is alleen beschikbaar als een werkblad een bladachtergrond heeft.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe voeg je personen toe in foto's?

Je kunt een gezichtslabel toevoegen, verwijderen of wijzigen als Google Foto's de verkeerde persoon of het verkeerde huisdier labelt.

  1. Open de Google Foto's-app.
  2. Selecteer een foto tik op Meer .
  3. Scroll naar 'Mensen' en tik op Bewerken .
  4. Een label verwijderen, toevoegen of wijzigen:
  5. Tik op Gereed.
Trouwens, hoe geef je je batterij een gezicht? Om deze zichtbaar te maken veeg je gewoon omlaag vanaf de rechterbovenhoek van het scherm. Vervolgens verschijnt het batterijpercentage rechts bovenin het scherm. Dit kun je doen vanaf je Home screen en vanaf het Lock screen.

Hoe maak je een terugblik op iPhone?

Er zijn een paar manieren om een retrospectieve iPhone te maken:
1. Gebruik een iPhone-simulator om een virtuele iPhone op uw computer te maken. Hiermee kun je apps en functies testen zonder dat je een echte iPhone hebt.
2. Gebruik een iPhone jailbreak-tool waarmee u het besturingssysteem kunt wijzigen en het uiterlijk van uw iPhone kunt aanpassen.
3. Gebruik een iPhone hoesje of skin om het uiterlijk van je iPhone te veranderen. Dit is een minder permanente manier om het uiterlijk van je toestel te veranderen. Wat is de beste gratis Photoshop programma? Er zijn veel gratis Photoshop-programma's online beschikbaar, maar de beste hangt af van uw individuele behoeften. Sommige gratis Photoshop-programma's bieden meer mogelijkheden dan andere, dus het is belangrijk om er een te kiezen die de gereedschappen heeft die je nodig hebt. Photoshop Express is een goede optie voor wie een basispakket aan functies nodig heeft, terwijl GIMP een goede keuze is voor wie meer geavanceerde functies nodig heeft.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dus, welke gratis app voor fotobewerking?

De populairste gratis apps om foto's te bewerken voor Android en...

  • Filters en belichting voor foto's aanpassen: Pixlr.
  • App om je gezicht te bewerken: Airbrush.
  • Foto bewerken en delen: VSCO.
  • Eenvoudige foto bewerk-app: Snapseed.
  • Photoshop voor je mobiel: Lightroom.
  • Foto bewerken op Instagram.
Dit in overweging nemend, welke app om je gezicht te bewerken? Dit zijn de beste gezicht bewerken apps
  • AirBrush. Puistjes weghalen, je tanden witter maken, je huid een glow geven.
  • FaceApp. Benieuwd hoe de oudere versie van jezelf eruitziet?
  • Peachy. Voor alle iPhone-gebruikers, is er Peachy.
  • Photoshop Express.
  • FaceTune.
  • Pixl.

Wat kost het programma Photoshop?

Hoeveel kost Photoshop? Lidmaatschappen vanaf € 24,19 /maand. Lees meer over aanschafmogelijkheden op de pagina met Creative Cloud-lidmaatschappen. Bovendien, waar kan ik photoshop gratis downloaden? Als je op zoek bent naar een volledig gratis versie van Photoshop, kan je Photoshop CS2 installeren, een super vroege versie van het programma. Rechtstreeks hier te downloaden. Deze versie wordt al jaren niet meer ondersteund door Adobe en het bedrijf raadt het gebruik van niet-ondersteunde versies van de software af.

Hoe foto's bewerken met Photoshop?

Ook als je geen afbeeldingen samenvoegd en aanpast kan je foto's bewerken in Photoshop. Je past eenvoudig de kleuren, belichting en contrasten van je foto's aan. Via de optie aanpassingen open je een klein menu met diverse aanpassingen. Deze komen vervolgens als lagen in je lagen-overzicht te staan.

Door Nevile

Vergelijkbare artikelen

Wat is object georiënteerde programmeren? :: Hoe verwijder je een object in Photoshop?
Handige links