Huis > W > Wat Is Een Goede App Voor De Olympische Spelen?

Wat is een goede app voor de Olympische Spelen?

Olympics is de de officiële app van de Olympische Spelen en de app waarin je heel veel informatie over de Olympische Spelen vindt. Het is de meest uitgebreide app over de Spelen waarin je onder andere informatie kunt vinden over elke sport, elke sporter en elk land.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar volg ik de Olympische Spelen?

Enkele streamingdiensten zenden alles van de Olympische Spelen live én gratis uit. Voorbeelden zijn CBC, 7Plus en BBC iPlayer. Een vollediger overzicht vind je in ons artikel over de Olympische Winterspelen 2022 in Beijing. Veel van deze livestreams zijn helaas niet beschikbaar in Nederland. Mensen vragen ook: is er een teamnl app? Deze app van het NOC*NSF bevat de programmering, nieuws en informatie over het Nederlandse team van de Olympische en Paralympische Spelen. Wil je reageren? Log in of meld je aan.

Bovendien, hoe volg ik olympische spelen?

U kunt de Olympische Spelen op verschillende manieren volgen. Eén manier is om de evenementen op televisie te volgen. U kunt de Olympische Spelen ook online volgen, via de officiële website of via verschillende social media platforms. Tot slot kunt u de Olympische Spelen ook persoonlijk bijwonen als u kaartjes kunt bemachtigen. Welke Nederlandse sporters gaan naar de Olympische Spelen? Nederland stuurt in totaal 57 sporters naar de Olympische Winterspelen 2018 in Pyeongchang, Zuid-Korea. Deze sporters nemen deel aan verschillende sporten, waaronder alpineskiën, biatlon, langlaufen, curling, kunstschaatsen, freestyle skiën, ijshockey, shorttrackschaatsen, skeleton en schaatsen. Enkele van de meest opvallende Nederlandse atleten die deelnemen aan de Olympische Spelen van 2018 zijn schaatsers Ireen Wüst en Sven Kramer, skeletonster Janine Flock en biatlete Dorothea Wierer.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoe vaak is de Olympische Spelen?

De Olympische Zomerspelen worden iedere vier jaar gehouden. Er zijn Zomerspelen en Winterspelen. De Olympische Winterspelen worden ook elke vier jaar gehouden. Om de twee jaar is het dus een Olympisch jaar. Hoe laat zijn de Olympische Spelen 2022 op tv? De NOS doet op televisie alleen rechtstreeks verslag van de openings- en sluitingsceremonie. De openingsceremonie begint op vrijdag 4 maart om 13.00 uur op NPO 1. De sluitingsceremonie vindt plaats op zondag 13 maart vanaf 13.00 en is eveneens te bekijken via NPO 1.

Bovendien, hoe lang duren de olympische spelen 2022?

De XXIV Olympische Winterspelen werden van 4 tot en met 20 februari 2022 gehouden in het Chinese Peking. Op koos het IOC in Kuala Lumpur de gaststad. Bovendien, wie zendt olympische spelen uit 2022? Naast de NOS zendt ook Eurosport alles van de Olympische Winterspelen 2022 uit. Voor de belangrijkste happenings zap je tussen half acht 's ochtends en half vijf 's middags naar Eurosport 1, en via Eurosport 2 kun je langere verslagen bekijken.

Hoeveel Paralympische medailles zijn er?

Er zijn 537 medailles onder 22 verschillende sporten te verdelen. 73 atleten proberen zoveel mogelijk medailles binnen te harken voor TeamNL. Maar door de verschillende beperkingen en handicaps van paralympiërs mag niet iedereen het zomaar tegen elkaar opnemen.

Door McHugh Maslowsky

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel sporters TeamNL? :: Hoe hard groeit een iep?
Handige links