Huis > W > Waar Kan Ik De Olympische Spelen 2022 Kijken?

Waar kan ik de Olympische Spelen 2022 kijken?

5 manieren om de Olympische Spelen te kijken

  • Olympische Spelen kijken bij de NOS via NPO.
  • Mis niets van de Spelen op Eurosport.
  • Olympische Spelen kijken op Eén en Canvas.
  • Peking 2022 kijken via Duitse zenders.
  • Mis niets van de 'Olympics' via de BBC.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Mensen vragen ook: wie zendt olympische spelen uit 2022?

Naast de NOS zendt ook Eurosport alles van de Olympische Winterspelen 2022 uit. Voor de belangrijkste happenings zap je tussen half acht 's ochtends en half vijf 's middags naar Eurosport 1, en via Eurosport 2 kun je langere verslagen bekijken. Je kunt ook vragen hoe laat zijn de olympische spelen 2022 op tv? De NOS doet op televisie alleen rechtstreeks verslag van de openings- en sluitingsceremonie. De openingsceremonie begint op vrijdag 4 maart om 13.00 uur op NPO 1. De sluitingsceremonie vindt plaats op zondag 13 maart vanaf 13.00 en is eveneens te bekijken via NPO 1.

Wat dit betreft, waar kan je ijshockey kijken olympische spelen?

Je kunt de Olympische ijshockey spelen op NBC. Waar Olympische Spelen terugkijken? Er zijn een paar manieren om naar de Olympische Spelen te kijken. U kunt het op televisie of online bekijken. Als u op televisie wilt kijken, moet u een zender vinden die de Olympische Spelen uitzendt. U kunt de Olympische Spelen ook online bekijken. Er zijn een paar websites waarop je de Olympische Spelen kunt bekijken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Je kunt ook vragen hoe kan ik de olympische spelen kijken?

Waar kan ik de Olympische Spelen 2021 kijken?

  • Discovery zendt het sportevenement live uit via hun tv-omroep Eurosport.
  • De Zomerspelen zijn ook online te bekijken via de Eurosport Player.
  • De NOS heeft een sub-licentie gekocht bij Discovery en hierdoor is het mogelijk om veel Nederlandse atleten op de voet te volgen.
Dienovereenkomstig, hoe laat afsluiting olympische spelen 2022? Op zondag 13 maart om 13.00 uur Nederlandse tijd vindt de sluitingsceremonie plaats van de Paralympische Spelen van Beijing.

Welke zender Olympische Spelen 2022 KPN?

Je kijkt de Olympische Spelen op NPO 1 bij Ziggo (Kanaal 1) en KPN (Kanaal 1). Naast de Live uitzendingen kijk je bij de NOS natuurlijk ook kijken naar NOS OS Peking vandaag en NOS Studio Peking. Dienovereenkomstig, waar kan ik live olympische spelen kijken? Op NLZIET kun je de belangrijkste sporten van de Olympische Winterspelen live volgen via de zenders van de NPO!

Waar kan je ijshockey kijken?

De National Hockey League (NHL) is 's werelds belangrijkste ijshockey competitie en deze willen we natuurlijk allemaal zien. ESPN bood in Nederland de mogelijkheid om de NHL te kijken met zijn 'US sports' zenders. Tegenwoordig vind je de ijshockeycompetitie op ESPN 3 en 4.

Door Conias

Vergelijkbare artikelen

Waar kun je hockey kijken? :: Hoeveel sporters TeamNL?
Handige links