Huis > H > Hoe Kan Ik Een Bericht?

Hoe kan ik een bericht?

Een gesprek beginnen met een van je contacten

  1. Open de Berichten-app .
  2. Tik op Chat starten.
  3. Voer de naam, het telefoonnummer of het e-mailadres in van de persoon naar wie je een bericht stuurt.
  4. Typ je bericht en tik op .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe deel je een bericht in je verhaal?

Klik op het bericht dat je wilt delen in je verhaal rechts van het 'vind ik leuk' en 'commentaar' icoontje.

Waarom ontvang ik geen sms op mijn iPhone?

Apple heeft je telefoonnummer opgeslagen in de database van iMessage. Als een iPhone gebruiker jou een sms stuurt, komt deze niet aan. De sms wordt namelijk naar de database van iMessage gestuurd en daar kun je nu geen gebruik meer van maken. Apple heeft ervoor gezorgd dat iedereen zich kan afmelden voor iMessage. Dus, waarom wordt mijn bericht niet afgeleverd? Overige oorzaken:

De ontvanger was niet bereikbaar of had het toestel niet aan staan. De inbox van de ontvanger is vol. De ontvanger accepteert geen sms-berichten. Je hebt mogelijk een verkeerd nummer ingevoerd.

Waarom krijg ik geen sms code?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen sms-code ontvangt. Eén reden kan zijn dat je een zwak of geen mobiel signaal hebt. Een andere reden kan zijn dat het telefoonnummer dat u probeert te gebruiken niet gekoppeld is aan uw account. Tot slot is het mogelijk dat de sms-code niet beschikbaar is in uw regio. Wat is ontvangstbevestiging in een sms? Wanneer u een tekstbericht verzendt, stuurt uw telefoon een verzoek naar de provider van de ontvanger. De provider stuurt vervolgens een bericht naar de telefoon van de ontvanger. Het bericht bevat een "ontvangstbewijs", een code die aangeeft of het bericht al dan niet is afgeleverd. Als het bericht niet is afgeleverd, vermeldt het ontvangstbewijs "mislukt" of "niet afgeleverd". Als het bericht is afgeleverd, staat er op het ontvangstbewijs "afgeleverd".

Gerelateerde artikelen

Wat kost een gesponsord bericht op Facebook?

Je kunt een bericht voor 2 per dag promoten. Afhankelijk van het budget dat je hebt gekozen, is het aan jou hoe vaak en aan hoeveel mensen je gepromote bericht wordt getoond. Hoe hoger het budget, hoe hoger het bericht wordt getoond.

Je kunt ook vragen hoe zet ik ontvangstbevestiging?

Ontvangst- of leesbevestigingen ontvangen

  1. Klik in het geopende bericht op Opties.
  2. Schakel in de groep Controleren het selectievakje Ontvangstbevestiging verzoeken of Leesbevestiging verzoeken in.
Vervolgens, hoe kun je zien of iemand je heeft geblokkeerd op sms? Meestal kun je door een sms te sturen niet zien of je geblokkeerd bent, dus je zult moeten bellen. Let op hoe het gesprek eindigt. Als de verbinding na één (of soms een halve) keer over te gaan verbroken wordt en je naar voicemail wordt gestuurd, ben je óf geblokkeerd, óf de telefoon van je contactpersoon is leeg.

Hoe lang worden sms berichten bewaard bij de provider?

In dat geval verstuurt jouw mobiel een SMS altijd met de geldigheidsduur 'maximaal', en zal het dus de provider van de ontvanger zijn die bepaalt hoe lang hij het SMS-bericht bewaart. Dat kan dan per provider verschillen; reken op een week als meest voorkomende ingestelde waarde. Dit in overweging nemend, kan je berichten lezen na deblokkeren? Wanneer je een contact deblokkeert, ontvang je geen berichten, oproepen of statusupdates die het contact naar jou heeft verzonden toen hij of zij geblokkeerd was.

Dus, wat hoor je als iemand je heeft geblokkeerd?

Als je een persoon belt die je geblokkeerd heeft hoor je maar één kiestoon gevolgd door de voicemail. Daarnaast kan ook direct de voicemail geactiveerd worden zonder dat deze voorafgaat aan een kiestoon. Let wel, als je direct de voicemail krijgt wil het niet altijd zeggen dat je geblokkeerd bent.

Door Delos

Vergelijkbare artikelen

Welke sociale netwerken zijn er? :: Kun je onbekend smsen?
Handige links