Huis > W > Waarom Kan Ik Een Bericht Niet Delen Op Instagram?

Waarom kan ik een bericht niet delen op Instagram?

Toestemming voor delen ingehouden

De tweede reden waarom je een bericht misschien niet in je Verhaal kunt delen, is als het andere account delen heeft uitgeschakeld. Een eigenaar van een Instagram-account kan voorkomen dat volgers hun inhoud opnieuw delen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Men kan zich ook afvragen: kun je een bericht delen op instagram?

Je bericht delen in Instagram stories, oude stijl

Dat is/was heel makkelijk: Ga naar het bericht dat je wilt delen. Klik op het 'vliegtuigje' onderaan het bericht. Kies voor 'Bericht toevoegen aan je verhaal'
Daarvan, hoe deel ik een bericht van iemand anders op instagram? Volg deze stappen om het verhaal te delen:

  1. Tik onder de foto of video in het overzicht op.
  2. Klik op Bericht toevoegen aan je verhaal.
  3. Tik op Verzenden naar.
  4. Klik op Delen naast Je verhaal en vervolgens op Klaar.

Wat dit betreft, hoe kan je een bericht reposten op instagram?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat de algoritmes van Instagram voortdurend veranderen. Enkele tips om de kans te vergroten dat je bericht door meer mensen wordt gezien, zijn echter het gebruik van hashtags, het taggen van andere gebruikers en het gebruik van relevante trefwoorden in je bijschrift. Probeer daarnaast te posten tijdens piekuren wanneer er meer mensen actief zijn op het platform. Waarom kan ik geen posts delen op mijn verhaal? De meest waarschijnlijke reden dat je geen berichten kunt delen op je verhaal is omdat je geen openbare account hebt. Om berichten op je verhaal te kunnen delen, moet je account op openbaar staan. Om dit te doen, ga naar je profiel, klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en selecteer "Profiel bewerken". Vanaf hier scroll je naar beneden naar "Accountinstellingen" en selecteer je "Mijn account openbaar maken".

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waarom kan ik geen berichten delen op mijn verhaal?

Je account staat standaard toe dat anderen jouw posts kunnen delen in hun Stories. Wil je dit niet? Ga dan naar 'Instellingen' via het tandwieltje rechtsboven in je profiel, ga naar 'Privacy en beveiliging' en vink de optie 'Opnieuw delen in Stories' uit. Dienovereenkomstig, hoe deel ik een story van iemand anders? Stuur het verhaal naar je volgers

Instagram openen. Zoek het verhaal dat je wilt delen en tik op de pijl in de rechterbenedenhoek. Selecteer de persoon om het Verhaal door te sturen. Tik Send.

Dus, wat is repost instagram?

Reposten is het posten van andermans foto op je eigen account, in dit geval je Instagramprofiel. In plaats van zelf content te maken, ga je reeds bestaande content op je eigen profiel plaatsen. Let op: je hebt steeds toestemming nodig van de originele creator om dit te doen. Men kan zich ook afvragen: hoe voeg je een bericht toe aan je verhaal? Als je een bericht aan je verhaal wilt toevoegen, ga je naar het tabblad 'Berichten' in het linkermenu. Klik vervolgens op 'Nieuw bericht' en voer de tekst in die je wilt toevoegen.

Kan je je verhaal op Instagram aanpassen?

Nee, je kunt je verhaal niet bewerken op Instagram. Als je een verhaal hebt gepost en je wilt er iets aan veranderen, moet je het verhaal verwijderen en opnieuw plaatsen.

Door Bautista Laubacher

Vergelijkbare artikelen

Waar kun je zien wat je geliked hebt? :: Kan een geblokkeerd nummer mij appen?
Handige links