Huis > H > Hoe Simkaart Ontgrendelen Op Iphone?

Hoe simkaart ontgrendelen op iPhone?

hoeontgrendeleniPhoneAndroid

Zo kun je de simkaart ontgrendelen op een al opgestarte iPhone:

  1. Open de 'Instellingen' app.
  2. Ga naar 'Mobiel netwerk'.
  3. Druk op 'Simpincode'.
  4. Je kunt nu je simkaart ontgrendelen door je pincode in te voeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Kan mijn iPhone niet meer ontgrendelen?

De iPhone 8 of iPhone SE (2e generatie en nieuwere modellen) geforceerd opnieuw opstarten. Druk kort op de volume-omhoogknop, druk kort op de volume-omlaagknop en houd vervolgens de zijknop ingedrukt. Laat de knop los wanneer het Apple logo verschijnt. Dus, wat als ik mijn toegangscode iphone? Als je de toegangscode vergeten bent, moet je het iOS-apparaat wissen via iTunes, via 'Zoek mijn iPhone' of via de herstelmodus. Daarna kan je gebruik maken van een reservekopie om de gegevens en instellingen terug te zetten.

Hoe kan je een iPhone resetten zonder code?

Er zijn een paar manieren om een iPhone te resetten zonder code. Een manier is om naar de "Instellingen" app te gaan en naar beneden te scrollen naar de "Reset" optie. Tik op "Reset" en vervolgens op "Reset alle instellingen". Dit zal je iPhone terugzetten naar de fabrieksinstellingen.
Een andere manier om je iPhone te resetten zonder code is door iCloud te gebruiken. Als u een iCloud-account hebt, kunt u zich aanmelden bij iCloud.com en de optie "Zoek mijn iPhone" selecteren. Van daaruit kunt u de optie "iPhone wissen" selecteren en uw actie bevestigen. Hierdoor worden alle gegevens op uw iPhone gewist en worden de fabrieksinstellingen hersteld.
Als u geen iCloud-account hebt of geen toegang hebt tot iCloud.com, kunt u uw iPhone op een computer aansluiten en iTunes gebruiken om hem te resetten. Open hiervoor iTunes en sluit uw iPhone aan op de computer. Zodra iTunes uw iPhone herkent, klikt u op het tabblad "Samenvatting" en vervolgens op de knop "iPhone herstellen". Bevestig je actie en wacht tot het proces is voltooid. Zodra het klaar is, wordt uw iPhone teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Hoe kan ik mijn simkaart ontgrendelen? Het proces om een SIM-kaart te deblokkeren kan variƫren afhankelijk van het type telefoon, maar meestal wordt een code ingevoerd die door de provider wordt verstrekt. Zodra de code is ingevoerd, kan de telefoon elke SIM-kaart van elke provider gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe kan ik mijn simkaart deblokkeren?

Simkaart geblokkeerd: zo deblokkeer je hem. Als je simkaart is geblokkeerd, vraagt je smartphone om een pukcode. Vaak kun je de pukcode vinden in het pakketje waar je simkaart destijds ook in zat. Je hoeft dit pakketje overigens niet per se te bewaren. Kan mijn telefoon niet ontgrendelen? Als je toestel je gezicht of vingerafdruk niet herkent, kun je je back-upmethode gebruiken om je toestel te ontgrendelen. Om je back-up wachtwoord, PIN of patroon te gebruiken, veeg je gewoon over het scherm. Je krijgt dan de mogelijkheid om te ontgrendelen met je gebruikelijke methode of je back-up methode.

Men kan zich ook afvragen: wat te doen als je telefoon vergrendeld is?

Een schermvergrendeling instellen of wijzigen

  1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Beveiliging.
  3. Schermvergrendeling om een type schermvergrendeling te kiezen.
  4. Tik op de vergrendelingsoptie die je wilt gebruiken.
Men kan zich ook afvragen: hoeveel keer toegangscode iphone? Als je zes keer achter elkaar de verkeerde toegangscode invoert, kun je het apparaat niet meer ontgrendelen en krijg je een bericht dat de iPhone is uitgeschakeld. Als je je toegangscode niet meer weet, kun je je iPhone wissen vanaf een computer of via de herstelmodus en vervolgens een nieuwe toegangscode instellen.

Hoe kom je in een telefoon zonder code?

Hoe werkt het?

  1. Houd de startknop of de vergrendelknop ingedrukt totdat Siri verschijnt.
  2. Vraag Siri hoe laat het is.
  3. Wanneer Siri de tijd weergeeft, klik je op de afbeelding van de klok.
  4. Hierdoor wordt het scherm Wereldklok/Alarm/Stopwatch/Timer weergegeven en vervolgens klik je op de timeroptie.

Door Dove

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je met een telefoon zonder simkaart? :: Wat gebeurt er als je de optie duplicaten verwijderen gebruikt?
Handige links