Huis > K > Kan Niet Als Administrator Uitvoeren?

Kan niet als Administrator uitvoeren?

Als je een Windows 10-app als Administrator wilt uitvoeren, open je het menu Start en zoek je de app in de lijst. Klik met de rechter muisknop op het pictogram van de app en selecteer vervolgens 'Meer' in het menu dat wordt weergegeven. Selecteer in het menu 'Meer' de optie 'Als Administrator uitvoeren'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dienovereenkomstig, kan niet meer inloggen als administrator windows 10?

Je moet de account via de opdrachtprompt activeren om hem te kunnen gebruiken. Klik met de rechtermuisknop op het zoekresultaat en klik op 'Uitvoeren als beheerder'. Klik op 'Ja' in het vakje dat verschijnt om verder te gaan. Typ net user administrator /active:yes en druk op ↵ Enter . Dit in overweging nemend, wat kun je doen met opdrachtprompt? Wat je kunt doen met de opdrachtprompt

Vanuit de opdrachtprompt kun je talloze verschillende commando's uitvoeren, bijvoorbeeld voor het openen van het configuratiescherm of de instellingen van hardware zoals je printer of muis.

Hoe verwijder ik Administrator account Windows 10?

Open het menu Start en klik op Instellingen. Klik in het venster Instellingen op Accounts. Klik in het venster Accounts op Familie & andere gebruikers. Klik in de sectie Andere gebruikers op het account dat u wilt verwijderen. Klik op de knop Verwijderen. Klik in het pop-upvenster op de knop Account en gegevens verwijderen. Heb ik Administrator rechten? Er zijn een paar manieren om te controleren of u beheerdersrechten hebt op een Windows-computer. Eén manier is om het Configuratiescherm te openen en op het pictogram Gebruikersaccounts te klikken. Als u een optie ziet die zegt "Wijzig mijn accounttype", dan bent u hoogstwaarschijnlijk een beheerder. Een andere manier om te controleren is de opdrachtprompt te openen en het commando "net user" in te typen. Als u een lijst ziet met alle gebruikers op de computer, inclusief uzelf, dan bent u een beheerder.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Daarvan, wat is als administrator uitvoeren?

Klik rechts op het desbetreffende programma > 'Eigenschappen' > 'Compatibiliteit' > vink 'Dit programma als Administrator uitvoeren' aan > klik op 'Toepassen' en je bent klaar. Wat dit betreft, hoe kan ik van administrator machtiging afkomen? Dit kun je als volgt zien: Klik op Start (links) - type Configuratiescherm - Gebruikersaccounts - Uw accounttype wijzigen. Mocht het een standaard account zijn, log dan in met een admin account en probeer daarmee de bestanden te verwijderen.

Is administrator hetzelfde als beheerder?

Beheerdersaccounts kunnen systeeminstellingen configureren en toegang krijgen tot normaal beperkte delen van het besturingssysteem. (Er is ook een verborgen account met de naam 'Administrator', maar elk account kan een beheerder zijn.) Kan geen andere gebruiker selecteren Windows 10? Selecteer Start,klik met de rechtermuisknop op het accountnaampictogram (of afbeelding) en selecteer Vervolgens Veranderen van gebruiker. Selecteer de knop Start op de taakbalk. Selecteer vervolgens aan de linkerkant van de Startmenu het accountnaampictogram (of afbeelding) > Gebruiker > andere gebruiker.

Hoe kom ik in de veilige modus Windows 10?

Selecteer Problemen oplossen > Geavanceerde opties > Opstartinstellingen > Opnieuw opstarten . Nadat de pc opnieuw is opgestart, is er een lijst met opties. Selecteer 4 of F4 of Fn+F4 (volg de instructies op het scherm) om de pc in de veilige modus te starten.

Door Ody Pelini

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom je in opdrachtprompt? :: Hoe moet je een widget maken?
Handige links