Huis > H > Hoe Kan Ik Opnemen Van Youtube?

Hoe kan ik opnemen van YouTube?

YouTube heeft geen webcamfunctie waarmee je video's kunt opnemen. Je kunt software op je computer gebruiken om een video op te nemen en op te slaan. Vervolgens kun je de video uploaden naar YouTube. Je kunt de software Photo Booth voor Mac OS X of Camera voor Windows 8+ eens proberen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Wat dit betreft, hoe kan ik een video opnemen op mijn laptop?

Filmen met de webcam in Windows

  1. Ga naar Start.
  2. Klik op Camera.
  3. Klik op het video-icoon.
  4. De tijd van de opname begint te lopen.
  5. Klik op het voorbeeld rechtsonder om naar de gemaakte video te gaan.
  6. Ga naar Bewerken voor het aanpassen van de video, zoals knippen en het toevoegen van muziek of effecten.
Kun je YouTube video's downloaden? Hoe download ik video's van YouTube naar mijn computer? Je kunt video's downloaden die je al hebt geüpload. Als je de video niet zelf hebt geüpload, kun je deze niet opslaan op een computer. Je kunt video's uit de YouTube-app alleen downloaden naar je mobiele apparaat.

Dus, hoe zet je een youtube filmpje op een usb stick?

Aangenomen dat je het YouTube-filmpje offline op een USB-stick wilt bekijken, zijn er een paar opties.
Eén optie is het gebruik van een YouTube downloader extensie op uw webbrowser. Voor Google Chrome is er bijvoorbeeld een extensie genaamd Video Downloader for YouTube™. Zodra de extensie is geïnstalleerd, kunt u naar de YouTube-film gaan die u wilt downloaden, op het pictogram van de extensie klikken en de kwaliteit (bijv. 1080p) en het formaat (bijv. MP4) voor de download selecteren. Het filmpje wordt dan gedownload op uw computer, en u kunt het overbrengen naar uw USB-stick.
Een andere optie is om een website als y2mate.com te gebruiken. U gaat naar de website, voert de URL in van de YouTube-film die u wilt downloaden, en selecteert de kwaliteit en het formaat voor de download. Het filmpje wordt dan gedownload op uw computer, en u kunt het overbrengen naar uw USB-stick. Je kunt ook vragen hoe kan ik een geluidsopname maken? Er zijn een paar verschillende manieren om een geluidsopname te maken. Eén manier is het gebruik van een microfoon en een audiorecorder. Dit is een gebruikelijke manier om toespraken, interviews en andere soorten audio op te nemen. Een andere manier om geluid op te nemen is met een digitale recorder. Dit is een geweldige manier om muziek en andere soorten audio op te nemen. Tot slot kun je ook je computer gebruiken om geluid op te nemen. Dit is een geweldige manier om geluid op te nemen voor podcasts en andere soorten audio.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een YouTube account zonder Google?

Er is een vereiste om in te loggen op YouTube. Als je al een e-mailaccount hebt en geen Gmail-account wilt, kun je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Daarvan, wat is de beste gratis youtube downloader?

De beste gratis YouTube-downloader is verreweg 4K Video Downloader. Dit gratis programma brengt het schaamrood op de wangen van veel betalende versies omdat het geen advertenties heeft, de optie geeft om video's op te slaan in het formaat van jouw keuze en geen watermerk plaatst op jouw gedownloade clips. Hoe kan ik een filmpje van internet opnemen? Zo kun je online streaming video's opnemen

Als je geen software wilt downloaden of snel wilt beginnen met het opnemen van een stream, kun je de gratis online screen recorder van Screencapture gebruiken. Open je browser, bezoek de website en klik op de groene button om meteen je opname te starten.

Trouwens, hoe kan ik tv opname opnemen in mijn computer?

Opnemen op de computer

Om beelden op de computer op te nemen van de tv hebt u een tv-tunerkaart nodig. Deze kaart zit al standaard in tv's, dvd-recorders en harddiskrecorders. In de pc is het een aparte kaart – of USB-stick – die kan worden toegevoegd. Lang niet alle pc's hebben er daarom een.
Mensen vragen ook: hoe zet ik mijn camera aan op mijn laptop? Je kunt de camera als volgt inschakelen voor bepaalde apps en uitschakelen voor andere:

  1. Selecteer Start >instellingen >Privacy > camera .
  2. Schakel Apps toegang verlenen tot uw camera in.
  3. Gebruik de wisselknoppen om in te stellen welke apps in de lijst toegang hebben tot de camera.

Hoe download je een YouTube video van iemand anders?

#1 4K Video Downloader

  1. Open je web browser, zoek de video en kopieer de URL.
  2. Open 4K Video downloader.
  3. Plak de URL in het programma door de groene knop te gebruiken.
  4. Kies de kwaliteit waarin je de video wil downloaden.
  5. Kies voor de hele YouTube video of alleen voor de audio.

Door Baskett

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik YouTube offline luisteren? :: Hoe maak ik een geluidsopname op mijn laptop?
Handige links