Huis > H > Hoe Kan Ik Youtube Offline Luisteren?

Hoe kan ik YouTube offline luisteren?

Offline mixtape inschakelen

  1. Open de YouTube Music-app.
  2. Tik op je profielfoto.
  3. Tik op Downloads .
  4. Tik op 'Instellingen' .
  5. Schakel Een offline mixtape downloaden in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Waar kan ik gratis films downloaden?

Waar kan je gratis en legaal films streamen en downloaden?

  • Op moviesfoundonline vind je een ruim aanbod aan films en series.
  • Via Openculture kan je honderden films gratis en legaal bekijken.
  • Op Archive.org vind je een groot aanbod van vooral oude films waarvan het auteursrecht is verlopen.
Dit in overweging nemend, hoe zet je een video op een usb stick? Hoe kan ik een filmpje op een USB-stick zetten?
  1. Stop de usb -stick in de usb -opening van de computer.
  2. Klik op de Taakbalk op het pictogram van de Verkenner.
  3. Ga naar de map waarin het bestand staat dat u op de usb -stick wilt zetten.
  4. Klik met de rechtermuisknop op het bestand.
  5. Klik op Kopiëren.

Hoe kan ik een YouTube filmpje doorsturen?

Er zijn een paar manieren om een YouTube-video door te sturen. Eén manier is om op de knop "delen" onder de video te klikken. Van daaruit kun je de link kopiëren en plakken in een e-mail, een chat of een bericht op sociale media. Een andere manier is te klikken op de knop "insluiten" en de code die verschijnt te kopiëren. Deze code kan in een website of blog worden geplakt. Vervolgens, hoe kan ik iets opnemen met mijn telefoon? Er zijn een paar manieren om iets op te nemen met je telefoon. Eén manier is om de Voice Memos app te gebruiken die standaard op de meeste iPhones zit. Open hiervoor de app en druk op de rode opnameknop. Je kunt dan in de telefoon spreken en op de stopknop drukken als je klaar bent. De opname wordt automatisch opgeslagen.
Een andere manier om iets op te nemen met je telefoon is door een app van derden te gebruiken, zoals Smart Voice Recorder. Om deze app te gebruiken, open je hem en druk je op de opnameknop. Je kunt dan in de telefoon spreken en op de stopknop drukken als je klaar bent. De opname wordt automatisch opgeslagen.
Tot slot kunt u ook de ingebouwde opnamefunctie in de Telefoon-app gebruiken. Open hiervoor de Telefoon-app en selecteer het tabblad "Recents". Zoek vervolgens het contact waarmee je een gesprek wilt opnemen en tik op hun naam. Tik vervolgens op het "i"-pictogram en selecteer "Spraakmemo opnemen". U kunt dan uw gesprek opnemen en opslaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een YouTube account zonder Google?

Er is een vereiste om in te loggen op YouTube. Als je al een e-mailaccount hebt en geen Gmail-account wilt, kun je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Dienovereenkomstig, hoe maak je geluidsopname met samsung telefoon?

Open de Instellingen van je telefoon. Ga nu naar Opname. Tik nu op Geluidsbron. Zorg er dat Automatisch aangevinkt is. Dit in overweging nemend, welke app voor geluidsopname? Eenvoudige Dictafoon/Easy Voice Recorder Pro

Voor Android-gebruikers is Easy Voice Recorder Pro (3,99 euro) een kwalitatief uitmuntende optie die je ook in meerdere formaten laat opnemen, inputvolume laat boosten en je helpt momenten van stilte te automatisch te skippen.

Hoe kan ik gratis downloaden van YouTube?

Ga op YouTube naar de video die je wilt opslaan. Ga naar het webadres van de video (bovenaan in de adresbalk), selecteer het, en kopieer het (door tegelijkertijd de Ctrl-toets en de C-toets in te drukken). Open in een nieuw venster 2Conv.com. Klik op MP3 en zet de keuzeselector op MP4. Vervolgens, hoe kan ik gratis muziek van youtube downloaden? Hoe Audio van YouTube te downloaden

  1. Start 4K Video Downloader.
  2. Kopieer de link naar de YouTube-audio die u wilt downloaden.
  3. Klik op de Link plakken-knop in 4K Video Downloader.
  4. Selecteer het formaat en de kwaliteit.
  5. Klik op de Uitpakken-knop om de download te starten.
  6. Beweeg de cursor over de gedownloade audio.

Wat is een betrouwbare YouTube Converter?

4K Download

4K Download is een software-gebaseerde video converter die werkt met YouTube, Vimeo, Soundcloud, VEVO, en veel meer websites. Met deze tool kunt u video's converteren naar MP3 door een eenvoudige drag & drop. Geen registratie is vereist, en het is snel en gemakkelijk om uw MP3-bestanden geleverd te krijgen.

Door Dorette Grammel

Vergelijkbare artikelen

Kun je je eigen snaps terugkijken? :: Hoe kan ik opnemen van YouTube?
Handige links