Huis > H > Hoe Zorg Ik Ervoor Dat Een Programma Niet Automatisch Opstart?

Hoe zorg ik ervoor dat een programma niet automatisch opstart?

Automatisch opstarten aan- en uitzetten

  1. Klik op de Startknop.
  2. Klik op het tandwiel om naar de Instellingen te gaan.
  3. Klik op Apps.
  4. Klik op Opstarten.
  5. Er volgt een lijst van programma's en apps die automatisch opstarten. Klik op het schuifje achter elk programma om het wel of niet tegelijk met de pc te laten starten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waar staat de map Opstarten Windows 7?

Klik op Start en vervolgens op de Alle programma's. Klik met de rechtermuisknop op Opstarten en klik vervolgens op Openen. De map Opstarten wordt geopend. Wat wordt er opgestart in Windows 10? Dit kun je bekijken door met de rechtermuisknop op de startknop te klikken en Taakbeheer te selecteren. Klik in het venster dat verschijnt op het tabblad Opstarten om een lijst weer te geven met alle programma's die tijdens het opstarten door Windows geladen (kunnen) worden.

Waar vind ik de opstartprogramma's?

Opstartprogramma's bevinden zich meestal in de map Opstarten in het menu Alle programma's. Sommige programma's zijn echter niet zichtbaar in de map Opstarten en bevinden zich in plaats daarvan in het Register. Voor toegang tot het register gaat u naar Start > Uitvoeren en typt u "regedit". Eenmaal in het Register gaat u naar HKEY_CURRENT_USER > Software > Microsoft > Windows > CurrentVersion > Uitvoeren. Je kunt ook vragen hoe voorkom ik dat edge automatisch opstart? Als u wilt voorkomen dat Edge automatisch opstart, kunt u naar het instellingenmenu gaan en de instelling 'Microsoft Edge openen met' uitschakelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je een programma in het dock?

Ik sleep een icoon naar het dock om apps toe te voegen. Ik laat de app eruit zodat hij vast blijft staan. Ik heb mijn match gevonden en wil de app uit mijn dock verwijderen. Ik sleep het pictogram omhoog om de app uit het dock te verwijderen.

Hoe kan ik mijn laptop opnieuw opstarten?

Ga naar Start , selecteer de aan /uit -knop en selecteer vervolgens opnieuw starten. Je kunt ook vragen welke programma's worden geladen bij het opstarten? Via Taakbeheer maak je inzichtelijk welke programma's bij het opstarten van de computer worden uitgevoerd. Gebruik de toetsencombinatie Windows-toets+X en kies voor Taakbeheer. Open het tabblad Opstarten. Je ziet een overzicht van opstartprogramma's.

Dit in overweging nemend, waarom duurt het opstarten van mijn pc zo lang?

Achtergrondprogramma's. Als het opstarten van de computer erg lang duurt kan het zijn dat er (te) veel programma's op de achtergrond. Voorbeelden van deze programma's zijn basissysteemprocessen, antivirussoftware, systeemhulpprogramma's en andere eerder geïnstalleerde software. gestart worden. En nog een vraag, welke services kan ik uitschakelen in windows 10? Om permanent een service uit te schakelen, dubbelklik je op de betreffende service. Vervolgens wordt een nieuw venster geopend met de eigenschappen van de service (zie afbeelding). Op het tabblad Algemeen naast Opstarttype heb je diverse opties: Automatisch (vertraagd starten), Automatisch, Handmatig of Uitgeschakeld.

Wie of wat is Cortana?

Cortana is de persoonlijke productiviteitsassistent van Microsoft waarmee u tijd kunt besparen en u kunt concentreren op wat het belangrijkst is. Selecteer om te beginnen het Cortana-pictogram op de taakbalk. Als u niet zeker weet wat u moet zeggen, vraag dan "Wat kunt u doen?"

Door Artimas Buther

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je zien welke programma's actief zijn? :: Waar vind ik Opstarten in Windows 10?
Handige links