Huis > W > Waarom Wordt Mijn Mail Niet Verstuurd?

Waarom wordt mijn mail niet verstuurd?

Controleer of je internetverbinding goed werkt. Als je problemen hebt met je internetverbinding, kun je geen (goede) verbinding maken met de versturende mailserver om de e-mail te verzenden. Neem in dat geval contact op met je internetprovider.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan ik geen mail versturen met Outlook?

Kijk onderaan uw Outlook-venster. Als u Verbroken, U werkt offline of Er wordt geprobeerd verbinding te maken… ziet staan, dan kan Outlook de e-mailserver niet bereiken om uw e-mail te verzenden. Kies Verzenden/ontvangen > Voorkeuren > Offline werken om te schakelen tussen offline- en onlinemodus. Waarom kan ik geen mail versturen vanaf mijn mobiel? Geen werkende verbinding?

  • Samsung. Kies 'apps'. Ga naar 'Instellingen'. kies 'Draadloos en netwerken'. Ga naar 'Mobiele netwerken'.
  • Apple. Kies 'Instellingen'. Ga naar 'Mobiel netwerk'. Zet 'Dataroaming' aan.
  • Overige merken. Ga naar Toestelhulp. Kies je smartphone of tablet. Kies 'internet'. Volg de stappen op het scherm.

Kan geen mail versturen Android?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Zorg eerst voor een sterke internetverbinding. Als u een mobiele gegevensverbinding gebruikt, probeer dan verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk.
Open vervolgens de Android Instellingen app en tik op "Apps". Zoek de e-mail app die je gebruikt en tik op "Forceer stop". Probeer vervolgens de app opnieuw te openen en de e-mail te versturen.
Als dat niet werkt, probeer dan het e-mailaccount van je Android-apparaat te verwijderen en vervolgens weer toe te voegen. Open de app Instellingen en tik op "Accounts." Tik op het account dat je wilt verwijderen en tik vervolgens op "Account verwijderen."
Als je nog steeds problemen hebt, kun je proberen een andere e-mail app te gebruiken. De ingebouwde Android e-mail app heet "Gmail." Er zijn ook veel andere e-mail apps beschikbaar in de Google Play Store. Bovendien, kun je deze mail als niet verzonden beschouwen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de mailserver en de e-mailclient die u gebruikt. In het algemeen wordt de e-mail niet verzonden als u niet op de verzendknop hebt geklikt, maar er zijn enkele uitzonderingen. Als u bijvoorbeeld Microsoft Outlook gebruikt, kan de e-mail worden verzonden als u op de knop Opslaan hebt geklikt.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Men kan zich ook afvragen: hoe kun je een mail terughalen?

Een verzonden bericht intrekken en vervangen

Klik in E-mail, in het navigatiedeelvenster, op Verzonden items. Open het bericht dat u wilt intrekken en vervangen. Klik op het tabblad Bericht en klik in de groep Acties op Andere acties. Klik vervolgens op Dit bericht intrekken.
Kan geen mail versturen met Outlook 2007? Re: Outlook 2007 ontvangt mails, verzenden niet mogelijk

Start Outlook en klik "extra" > accountinstellingen > ga naar het tabblad "e-mail" > klik op uw account en klik op "wijzigen" > kijk bij de servergegevens bij "server voor uitgaand e-mail (smtp)" of deze gegevens juist zijn.

Waarom kan ik geen mail versturen via Hotmail?

Het kan voorkomen dat e-mail die je verstuurt naar een @hotmail-adres soms niet aankomt. Dat kan ook gelden voor andere e-maildiensten zoals Gmail. In zo'n geval kan het zo zijn dat onze server bij Hotmail op een blacklist staat. In de meeste gevallen wordt onze server binnen een paar dagen van de blacklist verwijderd. Kan dit item niet verzenden? Outlook-fout 'Kan dit item niet verzenden' bij het beantwoorden van een e-mailbericht. Wanneer je een e-mailbericht beantwoordt dat lange koppelingen in de hoofdtekst bevat, wordt mogelijk het volgende foutbericht weergegeven: Dit kan gebeuren als het 2085e teken in een koppeling een escape-teken is.

Wat is het verschil tussen IMAP en POP3?

Met POP3 download je je e-mail vanaf de server naar je apparaat (computer of telefoon). Je e-mail wordt doorgestuurd naar je apparaat en blijft niet bewaard op de server. Met IMAP kun je e-mailberichten op de server bekijken via je e-mailprogramma.

Door Wilhelm

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen mail versturen vanaf mijn iPhone? :: Wat is synchroniseren van e-mail?
Handige links