Huis > K > Kan Open Office Op Chromebook?

Kan Open Office op Chromebook?

Op je Chromebook kun je veel Microsoft® Office-bestanden openen, bewerken, downloaden en converteren, zoals Word-, PowerPoint- of Excel-bestanden. Belangrijk: Check of je Chromebook-software up-to-date is voordat je Office-bestanden bewerkt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe open je .jar bestanden?

Er zijn programma's die het bestand JARJava Runtime Environment openen.

Wat moet je doen als je touchscreen niet meer werkt op Chromebook?

Problemen met het touchscreen oplossen

  1. Veeg stof en andere vuildeeltjes van het touchscreen.
  2. Reset je Chromebook-hardware.
  3. Reset je Chromebook naar de fabrieksinstellingen.
Heeft een Chromebook een virusscanner nodig? Waarom Chromebooks geen antivirus nodig hebben

En als je dat tabblad sluit, wordt de sandbox ermee gedood. Dus geen infectie. Als er bij toeval een soort malware langskomt die een uitweg uit deze sandbox vindt, blijft Verified Boot het systeem beschermen.

Je kunt ook vragen welke apps heb je nodig op een chromebook?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de apps die u op een Chromebook nodig hebt, afhangen van uw individuele behoeften en workflow. Enkele apps die nuttig kunnen zijn voor Chromebook-gebruikers zijn echter:
-Een tekstverwerker zoals Microsoft Word of Google Docs
-Een webbrowser zoals Google Chrome of Mozilla Firefox
-Een e-mailclient zoals Gmail of Outlook
-Een taakbeheerder zoals Todoist of Trello
-Een app voor het maken van notities zoals Evernote of Google Keep
-Een bestandsbeheerder zoals Google Drive of Dropbox. Kan Firefox op een Chromebook? In het algemeen niet. Chromebooks zijn ontworpen om ChromeOS te draaien, dat is gebaseerd op Linux. Firefox is ontworpen om te draaien op Windows, macOS en Linux. Er zijn een paar uitzonderingen waarbij u Linux op een Chromebook kunt installeren en vervolgens Firefox kunt draaien, maar dat is niet de norm.

Gerelateerde artikelen

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI wordt niet langer ondersteund door Chrome. De plug-in architectuur NPAPI is bepalend voor de Java plug-in voor webbrowsers. De grote webbrowsers ondersteunen dit al meer dan een decennium.

Je kunt ook vragen kun je met een chromebook whatsappen?

In het geval van WhatsApp, hoef je je nergens zorgen om te maken. Chromebooks staan niet bekend om hun high-end hardware, maar WhatsApp is nou net zo'n app die bijna op elke telefoon draait. Dus dat betekent ook dat je WhatsApp op Chromebook kunt gebruiken, ongeacht de Chromebook. Dienovereenkomstig, kun je op een chromebook windows installeren? Windows op Chromebook installeren

Stop de usb-stick met daarop het Windowsinstallatiebestand in de Chromebook. Het kan zijn dat de Chromebook meteen Windows pakt als besturingssysteem. Anders moet je tijdens het inschakelen direct op de Esc-knop drukken en in het volgende scherm de usb-stick selecteren.

Is een Chromebook geschikt voor studenten?

Een Chromebook voor school is helemaal nog niet zo'n slecht idee. Het zijn betaalbare en gemakkelijk in gebruik te nemen apparaten, die kinderen snel onder de knie hebben. En vanwege het cloudkarakter van de laptops, krijgen ze thuis en op school toegang tot dezelfde lessen en software. Vervolgens, waarom kan ik niet typen? Opnieuw opstarten helpt bijvoorbeeld als je toetsenbord niet meer werkt omdat je computer vastloopt, maar ook bij tal van andere fouten. Het is in dit geval nóg beter om je computer helemaal uit te schakelen, een paar seconden te wachten en vervolgens weer in te schakelen, dan te kiezen voor opnieuw opstarten.

Hoe deblokkeer ik mijn toetsenbord?

Dit kan eenvoudig worden gedaan met behulp van het touchpad of de muis op zowel het vergrendelscherm als op het bureaublad. Als uw laptop een speciale aan/uit-knop heeft buiten het toetsenbord, druk dan op die knop en houd deze 10-15 seconden ingedrukt.

Door Howlan

Vergelijkbare artikelen

Wat te doen als Outlook niet reageert? :: Hoe kun je zien of iemand je mail gelezen heeft Gmail?
Handige links