Huis > H > Hoe Outlook Mail Synchroniseren Met Iphone?

Hoe Outlook mail synchroniseren met iPhone?

Outlook- of Hotmail-account beheren op iPhone

  1. Tik op de app 'Instellingen';
  2. Scrol naar beneden en tik 'Mail';
  3. Tik op 'Accounts' en kies het account dat je wil aanpassen (in dit geval 'Outlook');
  4. Pas de instellingen naar wens aan;
  5. Stel bij 'Synchr.
  6. Keer terug naar het thuisscherm van je iPhone.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe kan ik Outlook synchroniseren?

Selecteer in het dialoogvenster 'Opnieuw synchroniseren' dat wordt geopend een van de volgende opties:

  1. Overschrijven: Hiermee wordt uw lokale profiel overschreven door gegevens van Google.
  2. Verwijderen en opnieuw synchroniseren: Hiermee worden lokale gegevens verwijderd uit uw Outlook-profiel.
En nog een vraag, hoe zet je outlook mail op iphone? Ga in Outlook voor iOS naar Instellingen > Account toevoegen > E-mailaccount toevoegen. Voer uw e-mailadres in. Tik op Account toevoegen. Geef uw wachtwoord op en schakel Geavanceerde instellingen gebruiken in.

Hoe synchroniseer ik mijn contacten met iPhone?

De eerste stap is het openen van de app Instellingen op je iPhone. Tik vervolgens op "Mail, Contacten, Agenda's" en scroll naar beneden naar het gedeelte "Contacten". Daar zie je een optie "Contacten synchroniseren". Tik daarop en kies vervolgens of u uw contacten wilt synchroniseren met iCloud, Google, Yahoo of een andere dienst. Bovendien, waarom synchroniseert mijn mail niet met iphone? Er zijn verschillende redenen waarom uw mail niet synchroniseert met uw iPhone. Eén reden kan zijn dat je de Mail app geen toegang hebt gegeven tot je gegevens. Ga hiervoor naar Instellingen > Privacy > Gegevens en selecteer de Mail app.
Een andere reden kan zijn dat je iPhone niet verbonden is met het internet. Om je verbinding te controleren, ga je naar Instellingen > Cellulaire gegevens en zorg je ervoor dat de schakelaar Cellulaire gegevens is ingeschakeld.
Als je iPhone verbonden is met het internet en je hebt de Mail app toegang gegeven tot je gegevens, dan is de volgende stap om je e-mail instellingen te controleren. Ga naar Instellingen > Accounts & Wachtwoorden en selecteer uw e-mailaccount. Ga vervolgens naar de sectie Incoming Mail Server en controleer of de velden Host Name en User Name correct zijn ingevuld.
Als u nog steeds problemen ondervindt, moet u misschien uw e-mailaccount verwijderen en opnieuw toevoegen. Ga hiervoor naar Instellingen > Accounts & Wachtwoorden, selecteer uw e-mailaccount en tik op de knop Account verwijderen. Nadat u het account hebt verwijderd, gaat u terug naar Instellingen > Accounts & wachtwoorden en tikt u op de knop Account toevoegen. Volg de instructies om uw e-mailaccount opnieuw toe te voegen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe kan ik mijn mail synchroniseren?

Controleer de instellingen van je telefoon of tablet

  1. Open de app Instellingen. op je apparaat.
  2. Tik op Gebruikers en accounts.
  3. Schakel Gegevens automatisch synchroniseren in.
Waarom synchroniseert mijn Outlook niet? Als u een synchronisatieprobleem wilt verhelpen, gaat u verder met de volgende stappen. Schakel uw mobiele apparaat volledig uit. Start uw mobiele apparaat na een paar seconden opnieuw op en synchroniseer met uw postvak.

Hoe kan ik synchroniseren?

Uw account handmatig synchroniseren

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Over de telefoon Google-account. Accountsynchronisatie. Tik op het account dat je wilt synchroniseren als je meer dan één account op je telefoon hebt.
  3. Tik op Meer. Nu synchroniseren.
Dienovereenkomstig, wat als je geen mails meer binnen krijgt? Als u geen e-mail meer binnen krijgt kan dit verschillende oorzaken hebben: Uw pakket zit vol, er past geen nieuwe e-mail meer bij. Oplossing: verwijder e-mail van de sever, eventueel vanuit de webmail. Uw wachtwoord of andere instellingen zijn niet goed.

Waarom opent Outlook niet op iPhone?

Als de mobiele Outlook-app bij het openen vastloopt, wist u de cache van de browser op uw apparaat. Vervolgens verwijdert u de app en installeert u deze opnieuw.

Door Renner Cardish

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je je mail op je iPhone? :: Hoe voeg je een agenda toe op iPhone?
Handige links