Huis > H > Hoe Zet Ik Alles Over Van Iphone Naar Android?

Hoe zet ik alles over van iPhone naar Android?

Van iOS naar Android overstappen:

  1. Download Google Drive op je iPhone of iPad.
  2. Log in op Google Drive.
  3. Ga naar 'Back-up'
  4. Maak een back-up.
  5. Ga op je Android telefoon of tablet naar accounts.
  6. Log in op je Google account.
  7. Synchroniseer je gegevens.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Hoe zet je WhatsApp gesprekken over van iPhone naar Android?

Om de chatgeschiedenis over te kunnen zetten, moeten gebruikers een iPhone en Android-telefoon koppelen middels een Lightning-naar-USB-C-kabel. Daarna kunnen ze met de Android-smartphone op de iPhone een QR-code scannen om WhatsApp te openen en alle gesprekken, media 'en meer' te kopiëren naar de Android-telefoon. Hoe zet ik mijn apps over naar mijn nieuwe Samsung? Op nieuwere Samsung apparaten vind je de Smart Switch onder Instellingen> Cloud en accounts> Smart Switch. Op oudere apparaten moet je de app misschien eerst downloaden in de Play Store. Selecteer Gegevens ontvangen op je Samsung apparaat.

Bovendien, wat wordt er overgezet met smart switch?

Een slimme schakelaar is een type schakelaar dat kan worden geprogrammeerd om verschillende functies uit te voeren. Een slimme schakelaar kan bijvoorbeeld worden geprogrammeerd om een licht aan te doen wanneer een deur wordt geopend, of om een licht uit te doen wanneer een bepaalde tijd is verstreken. Bovendien kan een slimme schakelaar worden geprogrammeerd om gegevens door te geven aan een computer of een ander apparaat. Dienovereenkomstig, hoe iphone overzetten naar iphone? Aangenomen dat u wilt weten hoe u gegevens van de ene iPhone naar de andere kunt overbrengen, zijn hier een paar methoden:
1) Gebruik iCloud: iCloud is een cloudopslag- en cloudcomputingdienst van Apple. Een van de functies van iCloud is de mogelijkheid om gegevens tussen apparaten te synchroniseren. Dit omvat het overbrengen van gegevens van de ene iPhone naar de andere. Hiervoor moet u eerst iCloud inschakelen op beide apparaten en u aanmelden met dezelfde Apple ID. Ga vervolgens op het bronapparaat naar Instellingen > iCloud > iCloud Back-up. Zorg ervoor dat iCloud Backup is ingeschakeld en tik op Nu back-up maken. Op het bestemmingsapparaat gaat u naar Instellingen > iCloud > Herstellen vanuit iCloud-back-up. Kies de back-up van het bronapparaat en wacht tot de overdracht is voltooid.
2) Gebruik iTunes: iTunes is een door Apple ontwikkelde mediaspeler en mediabibliotheekapplicatie. Naast het afspelen en organiseren van digitale muziekbestanden kan het gebruikt worden om gegevens tussen apparaten te synchroniseren. Om gegevens van de ene iPhone naar de andere over te zetten met behulp van iTunes, moet u beide apparaten op dezelfde computer aansluiten en iTunes openen. Klik op het bronapparaat op het apparaatpictogram in iTunes en selecteer het tabblad Samenvatting. In de sectie Opties vinkt u het vakje voor Deze computer aan en klikt u op de knop Nu een back-up maken. Op het doelapparaat klikt u op het apparaatpictogram in iTunes en selecteert u de tab Overzicht. In de sectie Opties vinkt u het vakje voor Herstellen vanaf deze back-up aan en kiest u de back-up van het bronapparaat. Klik op de knop Herstellen en wacht tot de overdracht is voltooid.
3) Gebruik een toepassing van derden: Er zijn veel toepassingen van derden waarmee u gegevens van de ene iPhone naar de andere kunt overbrengen. Sommige van deze toepassingen zijn speciaal ontworpen voor het overbrengen van gegevens, terwijl andere algemene toepassingen voor bestandsoverdracht zijn die kunnen worden gebruikt om gegevens over te brengen tussen elk type apparaat. Om gegevens over te dragen met behulp van een toepassing van derden, moet u eerst de toepassing installeren op beide apparaten. Vervolgens moet u beide apparaten verbinden met dezelfde Wi-Fi-verbinding.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Daarvan, hoe zet je je whatsapp gesprekken over?

WhatsApp naar nieuwe telefoon van Android overzetten

  1. Open WhatsApp op je nieuwe telefoon.
  2. Verifieer je nummer.
  3. Klik op 'Herstellen' om je chats en media vanuit de Google Drive te verplaatsen.
  4. Klik op 'Volgende' en je chats en media worden weergegeven zoals op je oude telefoon.
Wat betekent verplaats chats naar Android? Zo werkt het

Terwijl je een nieuw Android-apparaat instelt, scan je een QR-code op je iPhone, waardoor WhatsApp wordt gestart en al je spullen naar het nieuwe apparaat worden verplaatst. In plaats van de code te scannen, kun je WhatsApp ook openen en naar Instellingen - Chats - Chats verplaatsen naar Android gaan.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een backup van je whatsapp?

Back-up maken van chats

Ga naar WhatsApp > tik op Meer opties > Instellingen > Chats > Chat back-up > BACK-UP MAKEN.
Dienovereenkomstig, hoe zet ik mijn telefoon over? Via de Google Drive-app kun je jouw persoonlijke data overzetten.

  1. Download op je iPhone de app Google Drive.
  2. Open Google Drive en log in met je Google-account (of maak een account aan).
  3. Selecteer in de app welke dat je wilt meenemen naar je nieuwe telefoon.
  4. Start je Android-smartphone op en volg de installatiewizard.

Hoe krijg ik mijn WhatsApp berichten op nieuwe telefoon?

Dit doe je op de volgende manier:

  1. Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon.
  2. Voer je telefoonnummer in.
  3. Na het instellen van je telefoonnummer, zal de app je vragen om een reservekopie terug te zetten. (Dit is eenmalig!) Kies ervoor om dit te doen.
  4. Klaar, je WhatsApp berichten zijn overgezet naar je nieuwe Android.

Door Kho

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang duurt gegevens overzetten via smart switch? :: Kun je WhatsApp op 2 telefoons gebruiken?
Handige links