Huis > H > Hoe Kan Je Schermtijd Zien Op Iphone?

Hoe kan je schermtijd zien op iPhone?

Om het rapport te zien, gaat u naar 'Instellingen' > 'Schermtijd' en tikt u op 'Bekijk alle activiteit' onder de grafiek. Daar kunt u uw gebruik bekijken, limieten instellen voor de meest gebruikte apps en zien hoe vaak het apparaat is opgepakt of een melding heeft ontvangen.6 dagen geleden

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, hoe popup blocker uitzetten safari?

Pop-ups toestaan of blokkeren op alle websites

Kies in de app Safari op de Mac 'Safari' > 'Voorkeuren' en klik vervolgens op 'Websites'. Klik aan de linkerkant op 'Pop-upvensters'. Als je 'Pop-upvensters' niet ziet, controleer je of je naar de onderkant van de lijst bent gescrold.
Hoe kan ik zien of mijn browser pop-ups blokkeert? Pop-ups en omleidingen voor een specifieke site beheren

  1. Open Chrome. op je computer.
  2. Ga naar een pagina waar pop-ups worden geblokkeerd.
  3. Klik in de adresbalk op Pop-up geblokkeerd .
  4. Klik op de link voor de pop-up die je wilt weergeven.
  5. Selecteer Pop-ups en omleidingen van [site] altijd toestaan.

Hoe schakel ik een pop-up blocker uit?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de methode voor het uitschakelen van een pop-up blocker varieert afhankelijk van de specifieke pop-up blocker die wordt gebruikt. De meeste pop-up blockers kunnen echter worden uitgeschakeld door naar het instellingenmenu van de blocker te gaan en de optie om pop-ups te blokkeren te deselecteren. In sommige gevallen kan het ook nodig zijn specifieke sites toe te voegen aan een uitzonderingenlijst om pop-ups van die sites toe te staan. Trouwens, kan ik zien of een geblokkeerd contact online is? Helaas kunt u niet zien of een contactpersoon die u heeft geblokkeerd online is. Zodra een gebruiker een andere gebruiker blokkeert, kan de geblokkeerde gebruiker niet meer zien of de andere gebruiker online of offline is.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Daarvan, kan een geblokkeerd nummer mijn profielfoto zien?

Als iemand nooit meer de 'Online'-status heeft, bestaat de kans dat je bent geblokkeerd. Je ziet van een contact geen updates van de profielfoto. Ook dit kan naar voorkeur worden aangepast in de privacy-instellingen. Daarvan, hoe weet ik of iemand mijn nummer heeft verwijderd? Vraag je vriend, zodra je die tegenkomt, of hij je geblokkeerd heeft. De enige manier op zeker te weten of je door een contact geblokkeerd bent is door het te vragen. Er is verder geen andere manier om er achter te komen of je geblokkeerd bent.

Kan geen verbinding maken met websites?

De meeste verbindingsfouten oplossen

  • Controleer het webadres op typfouten.
  • Controleer of je internetverbinding normaal werkt. Als je internetverbinding niet stabiel is, bekijk je hoe je stabiliteitsproblemen met internetverbindingen oplost.
  • Neem contact op met de eigenaar van deze website.
Waarom kan ik niet inloggen op een website? Sommige extensies kunnen problemen veroorzaken bij het aanmelden bij websites, vooral extensies die aan bepaalde websites zijn gerelateerd. Zie Problemen met extensies, thema's en hardwareversnelling verhelpen om bekende problemen met Firefox op te lossen.

Kan bepaalde sites niet openen Ziggo?

Mogelijke oplossing:

  • Log in op de modem.
  • Ga naar 'Geavanceerde instellingen'
  • Klik op 'DHCP'
  • Vink bij automatische instellingen onder 'DHCPv6 Server' Stateful aan.
  • Klik eronder op 'Wijzigingen toepassen'

Door Gracia

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik tekst draaien? :: Hoe zet je een PDF om in een Word-document?
Handige links