Huis > W > Wat Is Quickpar Voor Een Programma?

Wat is QuickPar voor een programma?

QuickPar

QuickPar heeft de volgende kenmerken:

  • herstellen van missende of beschadigde . rar bestanden uit nieuwsgroep downloads,
  • zelf par2 bestanden maken,
  • gratis computerprogramma,
  • beschikbaar in de Nederlandse taal.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is een par file?

PAR-bestandsextensie wordt gebruikt door Parchive- volumebestanden. PAR-bestand bevat gemarkeerde volgorde van gegenereerde bytes op basis van het gegevensarchief, waardoor gegevensherstel mogelijk is in het geval van verlies of beschadiging van gegevens. Hoe gebruik je QuickPar? Met Quickpar kun je controleren of de bestanden niet beschadigd zijn tijdens (of voor) het downloaden. Als een bestand beschadigd is kun je de download ook laten repareren met Quickpar als het . par mee gedownload is.

Hoe kan je een RAR bestand openen?

Er zijn een paar verschillende manieren om een RAR-bestand te openen. Eén manier is het gebruik van een bestandsextractorprogramma zoals 7-Zip of WinRAR. Een andere manier is het gebruik van een online bestandsconverter zoals Zamzar. Kan RAR bestand niet openen? Als u een RAR-bestand probeert te openen en het wordt niet geopend, zijn er een paar dingen die u kunt proberen om het probleem op te lossen.
Zorg er eerst voor dat u een programma hebt geïnstalleerd dat RAR-bestanden kan openen. Als u geen programma hebt geïnstalleerd dat RAR-bestanden kan openen, kunt u een gratis programma zoals 7-Zip downloaden.
Zodra u een programma hebt geïnstalleerd dat RAR-bestanden kan openen, probeert u het RAR-bestand opnieuw te openen. Als het RAR-bestand nog steeds niet kan worden geopend, klik dan met de rechtermuisknop op het RAR-bestand en selecteer "Hier uitpakken". Dit zal de bestanden uit het RAR-bestand extraheren en u zou ze dan moeten kunnen openen.
Als u nog steeds problemen hebt om het RAR-bestand te openen, is het mogelijk dat het RAR-bestand corrupt is. In dat geval kunt u het RAR-bestand niet openen en moet u een nieuwe kopie van het bestand downloaden.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je een programma in het dock?

Ik sleep een icoon naar het dock om apps toe te voegen. Ik laat de app eruit zodat hij vast blijft staan. Ik heb mijn match gevonden en wil de app uit mijn dock verwijderen. Ik sleep het pictogram omhoog om de app uit het dock te verwijderen.

Is WinRAR gratis?

WinRAR is handige compressie software. Officieel is de software niet gratis, maar in de praktijk kunt u de demoversie onbeperkt blijven gebruiken. En nog een vraag, kan bestand niet openen als archief? Download of maak het gecomprimeerde archiefbestand opnieuw. Gebruik een ZIP Repair freeware Herstel ZIP-archief met behulp van het WinRAR-hulpprogramma Gebruik het opdrachtpromptprogramma.

Mensen vragen ook: hoe open ik een rar-bestand in windows 10?

Open RAR-bestanden in Windows 10

Open de locatie van uw . rar-bestand en klik er met de rechtermuisknop op. Zoek naar een contextueel menu met de tekst "7-Zip". Beweeg je muis eroverheen en kies uitpakken van bestanden.
Hoe kan ik een 7z bestand openen? Methode 2

  1. Klik met de rechtermuisknop op het 7z-bestand en wijs WinZip aan om het onderliggende menu weer te geven.
  2. Klik op Uitpakken naar... en kies de locatie waarop u het bestand wilt opslaan.
  3. Klik op Uitpakken. Hiermee wordt de inhoud van het 7z-bestand geopend.

Is het gebruik van Winzip gratis?

U kunt Winzip gratis van het web downloaden. In versies van Windows ná XP kunt u ook . zip-bestanden in- en uitpakken zonder gebruik van het programma Winzip.

Door Jazmin Menton

Vergelijkbare artikelen

Hoe Quickpar te gebruiken? :: Wat is een par 2 bestand?
Handige links