Huis > W > Waar Staat Pcie Voor?

Waar staat PCIe voor?

PCI Express staat voor Peripheral Component Interconnect Express en is één van de meest gebruikte interfaces op een moederbord. Veel moederborden komen tegenwoordig nog alleen met PCI Express-slots. De standaard is de opvolger van AGP en PCI. PCIe is een seriële connectie die als een netwerk werkt dan een bus.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is het verschil tussen PCI en PCI Express?

32 bit PCI en PCI-X:

Het verschil tussen de normale 32 bit PCI-sleuf en PCI X is de medium lengte sleuf aan de linkerzijde. Alleen PCI-X heeft dit eindsegment. Bovendien zullen 32 bit PCI-kaarten goed functioneren in een PCI-X sleuf, maar PCI-X kaarten werken niet in een standaard 32 bit PCI-sleuf.
Wat is een PCI aansluiting? PCI is de afkorting van 'Peripheral Component Interconnect'. Een PCI-slot is een onderdeel van het moederbord in de computer. Hierin kunt u bijvoorbeeld een geluidskaart, netwerkkaart of grafische kaart kwijt waarmee u de werkzaamheid van de computer uitbreidt.

Wat dit betreft, wat is pci 3?

PCI 3 is de derde generatie van de PCI-standaard (Peripheral Component Interconnect) voor het aansluiten van apparaten op een computer. Het is een uitbreidingsbusstandaard die is ontworpen om de snelheid en de prestaties van op een computer aangesloten apparaten te verbeteren. De PCI 3-standaard is achterwaarts compatibel met PCI 2-apparaten, wat betekent dat PCI 3-apparaten kunnen worden gebruikt in computers met PCI 2-slots. Mensen vragen ook: welke pci express sloten kun je tegenkomen? Er zijn drie soorten PCI Express-slots die u kunt tegenkomen: 1x, 4x en 16x. Het meest voorkomende is het 1x slot, dat meestal gebruikt wordt voor apparaten zoals geluidskaarten en modems. Het 4x slot is minder gebruikelijk, en wordt meestal gebruikt voor grafische kaarten. Het 16x slot is het grootste en wordt meestal gebruikt voor high-end grafische kaarten.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe werkt PCI?

Percutane coronaire interventie (PCI) is erop gericht de bloedtoevoer naar het hart te herstellen door de blokkade van de vernauwde slagaderen op te heffen die mogelijk uw hartfalen veroorzaakt. De procedure is minder ingrijpend dan een operatie. Welke onderdelen zijn aangesloten op het moederbord? Het moederbord vormt het kloppend hart van je computer. Het is een printplaat die alle componenten van stroom voorziet en met elkaar laat communiceren. Je processor, werkgeheugen, geluidskaart, videokaart en andere onderdelen zijn dus allemaal aangesloten op het moederbord.

Wat is de functie van een uitbreidingskaart?

Met insteek- of uitbreidingskaarten kan makkelijk specifieke functionaliteit aan een computersysteem toegevoegd worden, of vervangen wanneer de capaciteit onvoldoende is. Vaak is er naast de hardware van de insteekkaart ook nog extra software nodig in de vorm van een stuurprogramma en/of applicatie. Wat kost een grafische kaart voor PC? Welke videokaart je moet kopen hangt af van verschillende dingen, waarvan je budget een belangrijke is. Er zijn goedkope videokaarten van rond de € 200,-, maar ook kaarten van meer dan € 1.200,-. Daarnaast hangt het voor een groot deel van je wensen en je persoonlijke voorkeur af welke kaart je wilt hebben.

Wat is het verschil tussen dotteren en een stent plaatsen?

Een dotterbehandeling is een behandeling waarbij we met een ballon een vernauwing of afsluiting in uw bloedvat opheffen. Bij het plaatsen van een stent plaatsen we een slangetje met hieraan een stent (een soort metalen gaaswerkje) in de vernauwde ader. De stent houdt het bloedvat open.

Door Pierre Hizer

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang kun je leven met een stent? :: Welke drie belangrijke onderdelen zitten er op het moederbord?
Handige links