Huis > H > Hoe Digitaal Een Document Ondertekenen?

Hoe Digitaal een document ondertekenen?

Bij ondertekende documenten wordt de knop Handtekeningen onder aan het document weergegeven.

  1. Klik op het tabblad Bestand.
  2. Klik op Info.
  3. Klik op Document beveiligen, Werkmap beveiligen of Presentatie beveiligen.
  4. Selecteer Een digitale handtekening toevoegen.
  5. Lees het bericht van Word, Excel of PowerPoint en klik op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Trouwens, hoe een pdf online tekenen?

Open uw document met Acrobat Reader DC. Klik op "Tools" zodat alle functies verschijnen Klik nu op "Certificaten". Scroll met de cursor naar de plaats waar u uw handtekening wilt plaatsen. Klik op "Digitaal ondertekenen", wetende dat de eID-kaart moet worden ingebracht voordat u verder kunt gaan. Kan PDF niet Digitaal ondertekenen? Open het document dat u wenst te ondertekenen. Klik onderaan rechts op "Meer gereedschappen". Klik op "Certificaten". Klik bovenaan in het document op "Digitaal ondertekenen".

Wat is een Ondertekencertificaat?

Een handtekeningcertificaat is een digitaal certificaat dat een openbare sleutel bevat en wordt gebruikt om de identiteit van de ondertekenaar van een document of bericht te verifiëren. Het certificaat wordt afgegeven door een certificeringsautoriteit en wordt ondertekend door de privésleutel van de autoriteit. Vervolgens, hoe maak ik een handtekening? U kunt op verschillende manieren een handtekening maken. Eén manier is om een handtekeningbestand te maken dat de informatie bevat die u in uw handtekening wilt hebben, en dat bestand vervolgens in te voegen in uw e-mailprogramma. Een andere manier is om rechtstreeks in uw e-mailprogramma een handtekening te maken, waarbij u het lettertype, de kleur en andere opmaakopties voor uw handtekening kunt opgeven.

Gerelateerde artikelen

Wat is een SVG document?

Een sva-bestand is een grafisch bestand dat gebruik maakt van een tweedimensionaal grafisch formaat dat is gecreëerd door het World Wide Web Consortium. De afbeeldingen worden beschreven met een tekstindeling.

Bovendien, kan geen handtekening toevoegen in adobe?

Een nieuwe handtekening maken

  • Houd de muis boven uw naam in de rechterbovenhoek van het venster.
  • Klik op de knop Maken.
  • Het handtekeningvenster wordt weergegeven, waar u uw handtekening kunt invoeren.
  • Als u een geschikte handtekening hebt, klikt u op Toepassen.
  • Volg dezelfde procedure om uw initialen op te slaan.
Dienovereenkomstig, hoe ondertekencertificaat activeren? Wanneer je voor het eerst met itsme® ondertekent, zal de app je vragen om deze functie te activeren. Tijdens de activering wordt een persoonlijk ondertekencertificaat aangemaakt waarmee je een document kunt ondertekenen met een Gekwalificeerde Elektronische Handtekening.

Vervolgens, hoe signature certificaat op eid?

U hebt een Authentication certificaat nodig om u met uw eID te kunnen aanmelden bij de online overheidsdiensten. Ga naar uw gemeente- of stadhuis om (nieuwe) certificaten op uw eID te laten plaatsen. Je kunt ook vragen wat moet er in een handtekening? Artikel 8.1, 2° van het Burgerlijk Wetboek definieert de handtekening als "een teken of een opeenvolging van tekens, aangebracht met de hand, elektronisch of via ieder ander procedé, waarmee een persoon zich identificeert en waaruit zijn wilsuiting blijkt."

Dienovereenkomstig, hoe handtekening tekenen in word?

Open je Word document, klik op de knop "Invoegen"; "Afbeelding" om naar de handtekening te zoeken. Schrijf de tekst die je aan de handtekening wilt toevoegen en selecteer beide. Selecteer de Quick parts en geef de handtekening een naam om op te slaan voor toekomstig gebruik.

Door Harlen Stepchinski

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je een PDF-bestand openen? :: Hoe zet je een PDF-bestand om in JPG?
Handige links