Huis > H > Hoe Zet Je Een Pdf-Bestand Om In Jpg?

Hoe zet je een PDF-bestand om in JPG?

PDF converteren naar JPG met Acrobat

  1. Open het PDF-bestand in Acrobat.
  2. Klik op het gereedschap PDF exporteren in het rechterdeelvenster.
  3. Kies Afbeelding als de indeling voor exporteren en kies daarna JPEG.
  4. Klik op Exporteren.
  5. Selecteer de locatie waar u het bestand wilt opslaan en klik op Opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Vervolgens, hoe kan ik scans samenvoegen?

Meerdere PDF-bestanden samenvoegen in één document

Selecteer de bestanden die je wilt samenvoegen met de Acrobat PDF-samenvoegtool. Wijzig zo nodig de volgorde van de bestanden. Klik op Bestanden samenvoegen. Meld je aan om het samengevoegde bestand te downloaden of te delen.
Hoe kan ik 1 pagina uit een PDF-bestand opslaan? Open het PDF-bestand in Acrobat DC. Kies “Pagina's indelen” > “Splitsen”. Geef aan hoe je het bestand wilt splitsen in een of meer bestanden. Een naam geven en opslaan: Klik op “Uitvoeropties” om te bepalen waar je het bestand opslaat, welke naam het krijgt en hoe het wordt gesplitst.

Hoe maak je een pdf-bestand kleiner Mac?

Om een PDF-bestand kleiner te maken op een Mac kun je het gereedschap Quartz Filter gebruiken. Dit hulpmiddel is te vinden in het programma Voorvertoning, dat bij elke Mac wordt meegeleverd. Om Quartz Filter te gebruiken, opent u het PDF-bestand in Voorvertoning en gaat u naar het menu Extra. Selecteer "Bestandsgrootte verkleinen" in het menu en kies het gewenste kwaliteitsniveau. En nog een vraag, wat is het beste programma om pdf te bewerken? Er is niet één "beste" programma om PDF-bestanden te bewerken. Afhankelijk van uw behoeften wilt u misschien een programma waarmee u eenvoudige wijzigingen in tekst en afbeeldingen kunt aanbrengen, of een programma dat meer geavanceerde functies biedt, zoals de mogelijkheid om pagina's toe te voegen of te verwijderen. Enkele programma's die PDF-bestanden kunnen bewerken zijn Adobe Acrobat, Nitro Pro en Foxit PhantomPDF.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Welk programma om PDF te bewerken?

Programma's voor het bewerken van een PDF

  • Adobe Acrobat. Adobe Acrobat is een bekende PDF-editor.
  • Microsoft Word. Met de meest recente versies van Word is het mogelijk om PDF-bestanden te openen, bewerken en op te slaan als PDF of zelfs als Word-bestand.
  • ApowerPDF.
Daarvan, hoe knip je in een pdf? U kunt pdf-pagina's knippen en apart opslaan
  1. Ga naar het menu 'Document'.
  2. Klik op 'Extract Pages...'.
  3. Geef nu uw paginabereik aan dat u wilt afzonderen van het origineel.
  4. Selecteer eventuele aanvullende opties en klik op 'OK'.

Hoe een PDF anonimiseren?

Hiervoor is het nodig om in de pdf op Gereedschappen te klikken en hier vervolgens onder het kopje 'Beschermen en standaardiseren' te kiezen voor Redigeren. Dit wordt nu toegevoegd aan de werkbalk. Klik op 'Markeren voor redactie' en kies de tekst die verwijderd moet worden. Hoe kan ik een formulier digitaal invullen? Hoe kan ik een PDF-formulier invullen en ondertekenen:

Open een PDF-document in Acrobat DC. Klik op de tool “Invullen en ondertekenen” in het rechterdeelvenster. Vul het formulier in: Vul het formulier in door op een tekstveld te klikken en te typen of een tekstvak toe te voegen.

Hoe een document online ondertekenen?

Open uw document met Acrobat Reader DC. Klik op "Tools" zodat alle functies verschijnen Klik nu op "Certificaten". Scroll met de cursor naar de plaats waar u uw handtekening wilt plaatsen. Klik op "Digitaal ondertekenen", wetende dat de eID-kaart moet worden ingebracht voordat u verder kunt gaan.

Door Jedd Mousakheel

Vergelijkbare artikelen

Hoe Digitaal een document ondertekenen? :: Hoe druk je een pdf af op macbook?
Handige links