Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Selecteren In Pdf?

Waarom kan ik niet selecteren in PDF?

Indien de pdf is gemaakt door het scannen van een document, dan zal je geen tekst kunnen selecteren. Dit omdat het pdf-bestand is gecodeerd als afbeelding in plaats van als een tekstdocument. Je kunt klikken en slepen om een selectiekader te maken, maar dit zal de tekst kopiëren als afbeelding in plaats van als tekst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe moet je iets kopieren en plakken?

Met behulp van de sneltoetsen kun je kopiëren en plakken: Pc: Ctrl + c voor Kopiëren, Ctrl + x voor Knippen en Ctrl + v voor Plakken. Welk programma om PDF te bewerken? Programma's voor het bewerken van een PDF

  • Adobe Acrobat. Adobe Acrobat is een bekende PDF-editor.
  • Microsoft Word. Met de meest recente versies van Word is het mogelijk om PDF-bestanden te openen, bewerken en op te slaan als PDF of zelfs als Word-bestand.
  • ApowerPDF.

Hoe kan je zien of een PDF bewerkt is?

Als u een PDF opent in Adobe Acrobat, kunt u de documenteigenschappen bekijken, die u vertellen wanneer het document voor het laatst is bewerkt. Dienovereenkomstig, hoe kun je een pdf bijsnijden? Er zijn een paar manieren om een PDF bij te snijden. Eén manier is om de PDF te openen in een PDF-editor zoals Adobe Acrobat en het bijsnijdgereedschap te gebruiken. Een andere manier is om de PDF af te drukken naar een nieuwe PDF met behulp van een PDF-printerstuurprogramma zoals PDF995.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat dit betreft, hoe kan je in een document typen?

Klik hiervoor op het blauwe icoontje in de taakbalk net boven het pdf-bestand. Zo open je het teksthulpmiddel. Klik op de plek in het document waar je de tekst wilt toevoegen. Er verschijnt dan een veld waar je in kunt typen. Waar vind ik Gereedschappen in PDF? De gereedschappen Annotaties en Markeringen worden alleen standaard weergegeven wanneer u een PDF opent in een beheerde revisiewerkstroom.

  1. Kies Gereedschappen > Opmerking om de werkbalk Opmerking te openen.
  2. De gereedschappen voor markeringen voor tekeningen zijn gegroepeerd onder het menu Tekengereedschappen.

Trouwens, waarom kan ik een pdf-bestand niet bewerken?

Als het PDF-bestand wordt beschermd met een wachtwoord, hebt u het wachtwoord om het document te openen en het wachtwoord om machtigingen te wijzigen nodig om het PDF-bestand/de PDF Portfolio te bewerken. Je kunt ook vragen hoe scan ik meerdere pagina's in 1 document? Als u meerdere bestanden naar één PDF wilt scannen, klikt u op het pictogram Instellingen . De aangepaste scaninterface wordt weergegeven. Schakel het selectievakje Vragen om meer pagina's te scannen in. Klik op Scannen.

Hoe een scan maken en doorsturen?

Een document scannen en verzenden als bijlage bij een e-mail.(Voor Windows) (met video-instructies)

  1. Klik op het tabblad Scan.
  2. Selecteer een optie onder Type document en Scanformaat.
  3. Klik op Scan.
  4. De gescande afbeelding wordt weergegeven in de viewer.
  5. Klik op E-mail verzenden.

Door Perdita

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een link naar een bestand? :: Hoe kan ik een video bestand kleiner maken?
Handige links