Huis > K > Kun Je Een Pdf-Bestand Omzetten Naar Word?

Kun je een PDF-bestand omzetten naar Word?

PDF-bestanden converteren naar Word-documenten:

  1. Open een PDF-bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op de tool “PDF exporteren” in het rechterdeelvenster.
  3. Kies Microsoft Word als indeling voor exporteren en kies daarna “Word-document.”
  4. Klik op “Exporteren”.
  5. Sla je nieuwe Word-bestand op:

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Bovendien, hoe gratis van pdf naar word?

Met de online Adobe Acrobat-tool kun je snel en eenvoudig een PDF converteren naar een Word-document. Sleep je PDF naar het vak en download het geconverteerde Word-bestand. Bovendien, hoe kan ik gratis een pdf-bestand bewerken? Probeer Adobe Acrobat Pro zeven dagen gratis uit in Windows of op een Mac. Bewerk PDF-tekst door een typfout te corrigeren, opmaak toe te voegen of inhoud te vervangen. Je kunt afbeeldingen (zoals JPG en PNG) verplaatsen, roteren, spiegelen en toevoegen en paginanummers of watermerken toevoegen.

Hoe PDF bewerken in Windows 10?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om een PDF in Windows 10 te bewerken kan variëren afhankelijk van het specifieke PDF-bestand en het gewenste resultaat. Enkele tips voor het bewerken van een PDF in Windows 10 zijn echter het gebruik van een PDF-editor zoals Adobe Acrobat of Nitro PDF, of het gebruik van een tekstverwerker zoals Microsoft Word. Dus, hoe kun je in een pdf-bestand typen? Er zijn een paar manieren waarop u in een pdf-bestand kunt typen. Eén manier is om een pdf-editor te gebruiken, waarmee u tekst kunt toevoegen aan het pdf-bestand. Een andere manier is om een tekstverwerker te gebruiken, zoals Microsoft Word, en het pdf-bestand te openen als een document. U kunt dan in het pdf-bestand typen en het opslaan als een nieuw pdf-bestand.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Dus, hoe kan je een pdf bewerken?

Hoe PDF-bestanden te bewerken:

  1. Open een bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op “PDF bewerken” in het rechterdeelvenster.
  3. Gebruik de bewerkingstools van Acrobat: Voeg nieuwe tekst toe, bewerk tekst of werk de lettertypen bij met opties in de lijst met opmaakelementen.
  4. Sla je bewerkte PDF op:
Dus, hoe kun je kopieren uit een pdf? Specifieke inhoud van een PDF kopiëren

Klik met de rechtermuisknop op het document en kies Gereedschap Selectie in het pop-upmenu. Sleep om tekst te selecteren, of klik om een afbeelding te selecteren. Klik met de rechtermuisknop op het geselecteerde item en kies Kopiëren. De inhoud wordt naar het klembord gekopieerd.

Dus, hoe kan ik een document scannen en bewerken?

Tekst in een gescand document bewerken

  1. Open het gescande PDF-bestand in Acrobat.
  2. Kies Gereedschappen > PDF bewerken.
  3. Klik op het tekstelement u wilt bewerken en begin te typen.
  4. Kies Bestand > Opslaan als en typ een nieuwe naam voor uw bewerkbare document.
Waarom kan ik mijn Word-document niet als PDF opslaan? Ga in het Word-document naar Bestand > Afdrukken en kies de optie Microsoft Print to PDF. Upload het document naar OneDrive, open het in de webversie van Word en klik vervolgens op Bestand > Opslaan als > Downloaden als PDF.

Je kunt ook vragen waarom kan ik een pdf-bestand niet bewerken?

Als het PDF-bestand wordt beschermd met een wachtwoord, hebt u het wachtwoord om het document te openen en het wachtwoord om machtigingen te wijzigen nodig om het PDF-bestand/de PDF Portfolio te bewerken.

Door Offen

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik pdf om naar ePub? :: Hoe maak ik een PDF file?
Handige links