Huis > H > Hoe Kan Ik Een Pdf Ontgrendelen?

Hoe kan ik een PDF ontgrendelen?

Zo ontgrendel je een PDF om wachtwoordbeveiliging op te heffen: Open het PDF-bestand in Acrobat. De tool “Ontgrendelen” gebruiken: Kies “Tools” > “Protect” (Beschermen) > “Encrypt” (Versleutelen) > “Remove Security” (Beveiliging verwijderen).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik mijn Samsung telefoon ontgrendelen?

Je moet je telefoon vernielen als je hem niet open krijgt. U kunt de schermvergrendeling op uw telefoon wijzigen. U kunt informatie krijgen over hoe u uw account kunt herstellen als u niet kunt inloggen op uw account.

Dit in overweging nemend, hoe beveilig je een pdf-bestand?

Een wachtwoord toevoegen aan een PDF-bestand

  1. Open het PDF-bestand in Acrobat DC.
  2. Kies Bestand > Beveiligen met wachtwoord.
  3. Selecteer deze optie als u een wachtwoord voor weergave of bewerken van de PDF wilt instellen.
  4. Typ uw wachtwoord en typ het vervolgens opnieuw.
  5. Klik op Toepassen.
Vervolgens, wat is een beveiligde pdf? Met een wachtwoord beveiligde PDF's bewerken. U kunt de toegang tot een PDF-document beperken door een wachtwoord in te stellen en bepaalde functies, zoals afdrukken en bewerken, te beperken. U kunt de beveiliging van een PDF verwijderen als u het documentwachtwoord hebt.

En nog een vraag, kan pdf-bestand niet verwijderen?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een PDF-bestand niet kunt verwijderen:
Het bestand is geopend in een ander programma en dus momenteel in gebruik. Sluit alle programma's die het bestand gebruiken en probeer het opnieuw te verwijderen.
Het bestand bevindt zich in een map waartoe u geen toegang hebt of die u niet mag wijzigen. Probeer het bestand naar een andere locatie te verplaatsen (bijv. uw bureaublad) en het van daaruit te verwijderen.
Het bestand is beschadigd. Probeer het bestand in een PDF-viewer te openen en een nieuwe kopie op te slaan; verwijder vervolgens het oude, corrupte bestand. Hoe kan ik een map Beveiligen met een wachtwoord? Om een map met een wachtwoord te beveiligen, kunt u een softwaretoepassing van derden gebruiken of de map versleutelen met het ingebouwde versleutelingsprogramma van Windows, BitLocker.
Als u besluit een softwaretoepassing van derden te gebruiken, zijn er veel verschillende opties beschikbaar. Enkele populaire opties zijn Mapvergrendeling, Mapbewaking en Map beveiligen. Met deze toepassingen kunt u meestal een wachtwoord instellen voor de map en andere beveiligingsopties instellen, zoals het beperken van de toegang tot de map op basis van bepaalde IP-adressen of gebruikersaccounts.
Als u besluit de map te versleutelen met BitLocker, moet u er eerst voor zorgen dat uw computer een Trusted Platform Module (TPM) chip heeft. Als uw computer geen TPM-chip heeft, kunt u de map nog steeds versleutelen met BitLocker, maar moet u een USB-sleutel maken die de encryptiesleutel bevat om de map te ontgrendelen.
Zodra u hebt gecontroleerd of uw computer een TPM-chip heeft of een USB-sleutel heeft gemaakt, kunt u beginnen met het versleutelen van de map door het BitLocker Control Panel te openen en de optie "Schakel BitLocker in" te selecteren. Nadat u de schijf met de te versleutelen map hebt geselecteerd, wordt u gevraagd hoe u de schijf wilt ontgrendelen. U kunt kiezen voor een wachtwoord, een pincode of beide. Nadat u de gewenste ontgrendelingsmethode hebt gekozen, kunt u de versleutelingsopties voor de schijf instellen. Nadat de schijf is versleuteld, moet u de gekozen ontgrendelingsmethode gebruiken telkens wanneer u de map wilt openen.

Mensen vragen ook: hoe zet je een wachtwoord op een word document?

Een document met een wachtwoord beveiligen

  1. Ga naar Bestand >Info >Document beveiligen > Met wachtwoord versleutelen.
  2. Typ een wachtwoord en typ het wachtwoord opnieuw om het te bevestigen.
  3. Sla het bestand op om ervoor te zorgen dat het wachtwoord van kracht wordt.
Kan beveiligde PDF niet printen? Zoek de beveiligde pdf waarmee je wilt werken en dubbelklik erop om hem te openen. Als alternatief sleep je de pdf vanuit Windows Verkenner naar het scherm van Google Chrome. Klik daarna op de menuknop rechtsboven in de browser en kies de optie 'Afdrukken'.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik een pdf-bestand niet bewerken?

Oplossing 2: maak van Acrobat DC de standaardeigenaar van pdf's op uw computer

  1. Start Acrobat DC/ XI Pro/ XI Std.
  2. Kies Bewerken > Voorkeuren.
  3. Selecteer Algemeen in de opties aan de linkerkant van het dialoogvenster Voorkeuren.
  4. Selecteer de optie Standaardversie van PDF-handler selecteren.
  5. Klik op OK.
Waarom kan ik geen PDF afdrukken? Maak het PDF-bestand opnieuw
  • Open het bestand in het oorspronkelijke programma (bijvoorbeeld een programma voor tekstverwerking of paginaopmaak).
  • Kies Bestand > Afdrukken en kies de optie om het bestand als PDF op te slaan.
  • Open de nieuwe pdf en probeer opnieuw af te drukken.

Waarom kan ik geen bestanden verwijderen?

Iedere map en ieder bestand heeft zijn eigen toegangsrechten, zoals ook te lezen is in deze uitleg over bestandsrechten. Deze rechten kunnen verhinderen dat je een bepaald bestand of map kunt verwijderen.

Door Valentia

Vergelijkbare artikelen

Kan bestand niet verwijderen kan dit item niet vinden? :: Hoe kan ik een PDF-bestand kleiner maken?
Handige links