Huis > K > Kan Mijn Samsung Telefoon Niet Meer Ontgrendelen?

Kan mijn Samsung telefoon niet meer ontgrendelen?

Als je je telefoon niet kunt ontgrendelen, moet je deze wissen. Vervolgens kun je de telefoon opnieuw instellen en een nieuwe schermvergrendeling instellen. Als je niet kunt inloggen op je Google-account, kun je informatie krijgen over hoe je je account kunt herstellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, hoe kom je in iemands telefoon zonder code?

Er zijn 3 opties om dit te doen. Via Find My Mobile van Samsung, via Google Apparaatbeheer of een reset naar de fabrieksinstellingen om alle instellingen en gegevens (en dus ook de schermbeveiliging) te verwijderen. Daarvan, hoe ontgrendel ik mijn android telefoon? Een schermvergrendeling instellen of wijzigen

  1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Beveiliging.
  3. Schermvergrendeling om een type schermvergrendeling te kiezen.
  4. Tik op de vergrendelingsoptie die je wilt gebruiken.

Hoe kan ik mijn telefoon unlocken?

Aangenomen dat u tips wilt om uw telefoon te ontgrendelen:
1. Controleer of je telefoon in aanmerking komt om ontgrendeld te worden. Om uw telefoon te ontgrendelen, moet u uw telefoon ten minste 50 dagen op het Sprint-netwerk hebben gehad en uw telefoonrekening volledig hebben betaald. Je moet ook een schone rekeningstatus hebben, wat betekent dat je geen onbetaalde rekeningen of openstaande schuld bij Sprint mag hebben.
2. Als uw telefoon in aanmerking komt, kunt u een ontgrendeling aanvragen door contact op te nemen met de klantenservice van Sprint. U kunt de Sprint-klantenservice bereiken door te bellen naar 1-888-211-4727 of door de Sprint-website te bezoeken.
3. Zodra je bij Sprint een ontgrendeling hebt aangevraagd, moet je wachten op een bevestigingsmail. Deze e-mail bevat instructies voor het ontgrendelen van je telefoon.
4. Volg de instructies in de e-mail om uw telefoon te ontgrendelen. Normaal gesproken moet u een code in uw telefoon invoeren om de ontgrendeling te voltooien. Hoe open je een Samsung telefoon zonder code? Als u een Samsung-telefoon hebt, kunt u deze zonder code openen door naar het menu Instellingen te gaan en de optie "Beveiliging" te selecteren. Selecteer vervolgens de optie "Schermvergrendeling" en voer uw wachtwoord in.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe reset je een Samsung telefoon zonder wachtwoord?

Samsung resetten via het instellingen-menu

Heeft je Samsung een recente versie van Android (Nougat, Pie, Oreo, 10 of hoger)? Ga dan naar: Instellingen > Algemeen Beheer > Resetten > Fabrieksgegevens herstellen > Resetten.
Dit in overweging nemend, hoe zet ik het vergrendelscherm uit? Het vergrendelscherm uitschakelen

  1. Veeg in het Startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Instellingen > Beveiliging.
  2. Tik onder Apparaatbeveiliging op Schermvergrendeling.
  3. Open of bevestig je vergrendelingsscherm en tik dan op Geen > Ja, verwijderen.

Wat dit betreft, hoe kan ik het scherm vastzetten?

Een scherm vastzetten

  1. Ga naar het scherm dat je wilt vastzetten.
  2. Swipe omhoog naar het midden van het scherm. Als je overzicht hiermee niet wordt geopend, ga je naar de stappen voor Android 8.1 en lager.
  3. Tik bovenaan de afbeelding op het icoon van de app.
  4. Tik op Vastzetten. .
Wat is het vergrendelingsscherm? De lock screen is een scherm dat verschijnt wanneer je je telefoon of tablet aanzet of ontgrendelt. Op het lock screen staan meestal de tijd en eventuele meldingen. Soms kan je ook een foto of een andere achtergrond op het lock screen zetten.

Wat moet je doen als je simkaart is vergrendeld?

Als je SIM-kaart is vergrendeld, moet je contact opnemen met je mobiele telefoonprovider. Zij kunnen de kaart voor je deblokkeren.

Door Krawczyk

Vergelijkbare artikelen

Wat kost het om een telefoon simlockvrij te maken? :: Hoe kan ik pictogrammen veranderen?
Handige links