Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Telefoon Niet Meer Kan Ontgrendelen?

Wat moet je doen als je telefoon niet meer kan ontgrendelen?

Als je je telefoon niet kunt ontgrendelen, moet je deze wissen. Vervolgens kun je de telefoon opnieuw instellen en een nieuwe schermvergrendeling instellen. Als je niet kunt inloggen op je Google-account, kun je informatie krijgen over hoe je je account kunt herstellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe reset je een Samsung zonder wachtwoord?

Samsung resetten via het instellingen-menu

Heeft je Samsung een recente versie van Android (Nougat, Pie, Oreo, 10 of hoger)? Ga dan naar: Instellingen > Algemeen Beheer > Resetten > Fabrieksgegevens herstellen > Resetten.
Hoe kan ik mijn Samsung telefoon ontgrendelen? Tik op de schakelaars om "Afstandsbedieningen" en "Ontgrendeling op afstand" te activeren.

  1. Ga naar Find My Mobile.
  2. 2 Log in op je Samsung-account.
  3. 3 Klik op "Ontgrendelen".

Trouwens, hoe kom je in iemands telefoon zonder code?

Er zijn een paar manieren om in iemands telefoon te komen zonder code. Eén manier is om een telefoonontgrendelingsdienst te gebruiken. Deze diensten kunnen meestal de vergrendelingscode van de meeste telefoons omzeilen. Een andere manier is om een softwareprogramma te gebruiken dat het geheugen van de telefoon kan lezen en toegang heeft tot de gegevens die erop zijn opgeslagen. Hoe stel je een Samsung opnieuw in? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een Samsung kunt resetten, afhankelijk van wat u probeert te bereiken.
Als u uw toestel gewoon opnieuw wilt opstarten, kunt u dat doen door de aan/uit-knop een paar seconden ingedrukt te houden en de optie 'opnieuw opstarten' te selecteren in het menu dat verschijnt.
Als u uw toestel wilt terugzetten naar de fabrieksinstellingen, gaat u naar het menu 'Instellingen' en selecteert u de optie 'Back-up & Reset'. Vanaf hier kunt u de optie 'Fabrieksgegevens resetten' selecteren en de aanwijzingen volgen om uw toestel te resetten.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Bovendien, waar vind ik mijn samsung wachtwoord?

Ga naar Accountinstellingen en zoek vervolgens de helpsectie. U ziet een optie met het label 'Uw ID of wachtwoord vergeten'. Druk erop. Druk op het tabblad Wachtwoord zoeken en voer het e-mailadres in dat u hebt gebruikt om uw Samsung-account te registreren. Dus, hoe open je een samsung telefoon zonder code? Toestel resetten via recovery mode:

  1. Sluit je telefoon af en wacht een paar seconden.
  2. Houd de knoppen Volume Up, Power, en Home/Bixby ingedrukt tot dat je het Android logo ziet.
  3. Wacht een paar seconden.
  4. Navigeer met de volumeknoppen naar Wipe data/factory reset en bevestig met de Power knop.

Hoe krijg ik mijn telefoon weer aan?

telefoon

Als er een rood lampje brandt, is de batterij volledig leeg.

  1. Laad uw telefoon minimaal dertig minuten op.
  2. Houd de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt.
  3. Tik in het scherm op Opnieuw opstarten .
Dus, wat gebeurt er als je een harde reset doet? Bij een harde reset wordt het apparaat teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Dit betekent dat alle gebruikersgegevens, instellingen en apps worden verwijderd.

Kan geen harde reset doen?

Er zijn twee manieren om een harde reset uit te voeren. De eerste is door de aan/uit-knop ingedrukt te houden totdat het apparaat uit gaat. Wanneer het apparaat uit is, druk je opnieuw de aan/uit-knop in en houd je deze ingedrukt totdat het apparaat weer aangaat. De tweede manier is door de volgende stappen te volgen:
1. Haal de batterij uit het apparaat.
2. Wacht 30 seconden.
3. Doe de batterij weer in het apparaat.
4. Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat het apparaat aangaat.

Door Swayne

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als ik mijn Samsung reset? :: Heb je wel of geen virusscanner nodig?
Handige links