Huis > K > Kan Pdf Niet Openen Met Adobe Reader?

Kan PDF niet openen met Adobe Reader?

Het installeren van de nieuwste updates kan het probleem verhelpen.

  • Open Acrobat Reader DC of Acrobat DC.
  • Selecteer Help > Controleren op updates.
  • Als het Updater-dialoogvenster verschijnt, klikt u op Ja. De update wordt automatisch geïnstalleerd.
  • Start uw computer opnieuw op.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarmee PDF-bestand openen?

pdfbestandenopenen

Android pdf-bestanden openen: zo doe je dat

  1. Installeer de Google Drive-app op je toestel, mocht deze er nog niet op staan.
  2. Open het pdf-bestand.
  3. Het pdf-document wordt automatisch geopend met Google Drive.
Welke Adobe voor PDF? Adobe Acrobat Reader DC is de gratis, wereldwijde standaard voor het weergeven, afdrukken, ondertekenen, delen en annoteren van PDF's. Het is de enige PDF-viewer die elk type PDF-inhoud kan openen en bewerken, inclusief formulieren en multimedia.

Welke PDF reader voor Windows 10?

Er zijn een paar verschillende PDF-lezers beschikbaar voor Windows 10, en het hangt echt af van wat u zoekt in een PDF-lezer welke het beste voor u zou zijn. Enkele van de populairdere PDF-lezers zijn Adobe Acrobat Reader, Foxit Reader en Sumatra PDF. Adobe Acrobat Reader is waarschijnlijk de meest bekende PDF-lezer die er is en heeft veel functies waarvan u kunt profiteren, waaronder de mogelijkheid om PDF-formulieren in te vullen en opmerkingen aan PDF's toe te voegen. Foxit Reader is een lichtgewicht PDF-reader die u gratis kunt downloaden en gebruiken, en het heeft ook een aantal functies voor het maken van opmerkingen en het invullen van formulieren. Sumatra PDF is een andere gratis PDF-lezer die licht en snel is, en een zeer minimale interface heeft. Dus, waarom opent mijn pdf in chrome? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw PDF wordt geopend in Chrome:
1. Mogelijk hebt u Chrome ingesteld als uw standaard PDF-viewer. Om te controleren of dit het geval is, gaat u naar de instellingen van Chrome en kijkt u onder de sectie "Geavanceerd". Onder de sectie "Geavanceerd" zou er een sectie "Inhoudsinstellingen" moeten zijn. Binnen "Inhoudsinstellingen" zou er een instelling moeten zijn voor "PDF-documenten". Als deze is ingesteld op "Openen in Chrome", dan verklaart dat waarom uw PDF in Chrome wordt geopend.
2. Een andere mogelijkheid is dat je een Chrome-extensie hebt die is ingesteld om PDF's in Chrome te openen. Om te controleren of dit het geval is, gaat u naar de pagina Extensies van Chrome (chrome://extensions/) en kijkt u door de lijst met geïnstalleerde extensies. Als u een extensie ziet die is ingesteld om PDF's in Chrome te openen, dan verklaart dat waarom uw PDF in Chrome wordt geopend.
3. Tot slot is het mogelijk dat de website of dienst die u gebruikt om de PDF te bekijken is ingesteld om PDF's in Chrome te openen. Dit is meestal niet het geval, maar het is de moeite waard om bij de website of dienst te controleren of ze instellingen hebben die ervoor zorgen dat PDF's in Chrome worden geopend.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Waarom kan ik geen PDF openen in Chrome?

Klik onder Privacy en beveiliging op Instellingen voor content. Ga naar pdf-documenten. Zet de schakelaar op Aan bij Download pdf-bestanden in plaats van ze automatisch te openen in Chrome. Mensen vragen ook: kan pdf-bestand niet openen in mail android? Android-apparaten hebben niet standaard een pdf-viewer. Om pdf-bestanden te openen op een Android telefoon of tablet moet je een pdf-reader downloaden. In de Google Play Store kan je gratis een pdf-viewer downloaden.

Je kunt ook vragen hoe kun je een pdf-bestand openen in word?

Een PDF bewerken

  1. Ga naar Bestand > Openen.
  2. Zoek het PDF-bestand en open het (u moet mogelijk Bladeren selecteren en het PDF in een map zoeken).
  3. Er wordt aangegeven dat er een kopie wordt gemaakt van het PDF-bestand en dat de inhoud wordt geconverteerd naar een indeling die in Word kan worden weergegeven.
Wat is de beste PDF Reader? Top 8 beste PDF Reader 2020
  • EasePDF.
  • Smallpdf.
  • PDF Candy.
  • Sejda.
  • PDF2GO.
  • Google Chrome.
  • Adobe Acrobat Reader DC.
  • Wondershare PDFelement.

Is Adobe Acrobat Reader DC veilig?

Adobe raadt gebruikers aan zo snel mogelijk Adobe DC of Acrobat Reader DC, Acrobat en Reader 2017 en Acrobat en Reader 2020 te updaten om deze serieuze kwetsbaarheid te dichten, omdat deze bewezen kan leiden tot misbruik. Het gaat om software op zowel Windows als macOS.

Door Cherise Sandvig

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een PDF bestand bewerken op Mac? :: Hoe sla je een Word bestand op als PNG?
Handige links