Huis > W > Waarom Werkt Mijn Persoonlijke Hotspot Niet?

Waarom werkt mijn persoonlijke hotspot niet?

Controleer of Persoonlijke hotspot ingeschakeld is in 'Instellingen' > 'Persoonlijke hotspot'. Als u de persoonlijke hotspot niet kunt vinden of inschakelen, controleert u of uw mobiele aanbieder deze functie heeft ingeschakeld en of de functies voor persoonlijke hotspots wordt ondersteund door uw mobiele abonnement.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe activeer je persoonlijke hotspot?

Zo stel je een wifi-hotspot in op Android-smartphones

  1. Open de instellingen. Kies vervolgens voor 'Wifi en netwerk' en 'Hotspot en tethering';
  2. Tik op 'Wifi-hotspot' Stel de naam, wachtwoord en andere instellingen in;
  3. Schakel de hotspot in. Zet het vinkje aan en de hotspot wordt actief;
  4. Verbind apparaten.
Dit in overweging nemend, waarom kan mijn laptop geen verbinding maken met mijn hotspot? Als je in alle bovenstaande gevallen geen verbinding kunt maken met de Android-hotspot, probeer dan de onderstaande oplossingen.
  1. Voer de probleemoplosser voor verbindingen uit. Voer de probleemoplosser voor netwerkverbindingen in Windows 10 uit.
  2. Reset Android-netwerkinstellingen.
  3. Hotspotfrequentie wijzigen.

Hoe persoonlijke hotspot instellen iPhone?

Er zijn een paar verschillende manieren om een persoonlijke hotspot op je iPhone in te stellen:
1. Ga naar Instellingen > Mobiel > Persoonlijke hotspot en zet de schakelaar aan.
2. Als u een iPhone 6s of nieuwer gebruikt, kunt u ook het pictogram van de app Instellingen op het beginscherm 3D-aanraken en Persoonlijke hotspot selecteren in het menu Snelle acties.
3. Zodra Persoonlijke hotspot is ingeschakeld, kunt u er verbinding mee maken via Wi-Fi, Bluetooth of USB.
Om verbinding te maken met je persoonlijke hotspot via Wi-Fi, zoek je gewoon de netwerknaam (standaard de naam van je iPhone) en voer je het wachtwoord in. Voor Bluetooth koppelt u gewoon uw apparaten. En voor USB sluit je je iPhone met een Lightning-kabel aan op je computer. Je kunt ook vragen hoe verbind ik mijn laptop met hotspot? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw laptop met een hotspot kunt verbinden, maar de meest gebruikelijke methode is om verbinding te maken via een fysieke Wi-Fi-verbinding. Om dit te doen, moet u een Wi-Fi-adapter op uw laptop geïnstalleerd hebben, en u moet binnen het bereik van een hotspot zijn. Zodra u binnen bereik bent, opent u gewoon uw Wi-Fi-instellingen en selecteert u de hotspot waarmee u verbinding wilt maken. Als de hotspot met een wachtwoord is beveiligd, moet u het wachtwoord invoeren voordat u verbinding kunt maken.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Kan geen verbinding maken met het netwerk?

Selecteer de Startknop en selecteer vervolgens Instellingen > Netwerk en internet > Status > Netwerk opnieuw instellen. Op het scherm Netwerk opnieuw instellen selecteert u Nu opnieuw instellen > Ja om te bevestigen. Wacht totdat uw pc opnieuw wordt gestart en kijk of dit het probleem oplost. Kan geen verbinding maken met persoonlijke hotspot iPhone? #1 Ik kan de Persoonlijke Hotspot niet vinden

Ga dan in de Instellingen-app en kies voor Persoonlijke hotspot. Check of de schakelaar aan staat en houd dit scherm open als je de verbinding wilt maken. Pas als de verbinding tot stand is gebracht, kun je Instellingen weer sluiten.

Mensen vragen ook: hoe gebruik ik mijn telefoon als hotspot?

Hotspot instellen met Android

  1. Ga naar 'Instellingen'.
  2. Bij 'Draadloos en netwerken', tik op 'Meer'.
  3. Tik op 'Tethering en hotspot'
  4. Bij de optie 'Wi-Fi-hotspot instellen' kun je je verbinding een eigen naam geven.
  5. Zet de optie 'Mobiele Wi-Fi-hotspot' aan.
  6. Zoek met je laptop naar de verbinding met jouw gekozen naam.
Mensen vragen ook: hoe kan je zien wie er verbonden is met je hotspot? De verbonden apparaten en hun MAC-adressen worden vermeld onder de sectie 'Verbonden gebruikers'. Om een apparaat van je HotSpot te blokkeren tik je op BLOKKEREN naast het apparaat waarvan je wilt voorkomen dat hij de gegevensverbinding van je apparaat gebruikt.

Men kan zich ook afvragen: kan geen hotspot maken windows 10?

Open Mobiele hotspot instellingen op uw pc. druk op Win + ik om Instellingen te openen en naar te gaan Netwerk en internet . Scrol door het linkerdeelvenster en selecteer Mobiele hotspot . Ga naar Gerelateerde instellingen en klik op Wijzig adapteropties .

Door Elton

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn iPhone verbinden met laptop? :: Is hotspot delen gevaarlijk?
Handige links