Huis > K > Kan De Ps4 Niet Starten Verbind De Dualshock 4?

Kan de PS4 niet starten verbind de DualShock 4?

De DUALSHOCK 4 draadloze controller resetten

Gebruik een klein voorwerp om de toets in het gaatje in te drukken. Houd de toets ongeveer 3 tot 5 seconden ingedrukt. Sluit de controller met een USB-kabel op de PS4-console aan en druk op de PS-toets. Als de lichtbalk blauw wordt, is de controller gekoppeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Kan de applicatie niet starten PlayStation 4?

Als de fout zich alleen voordoet bij een specifieke applicatie, druk je op de OPTIONS-toets op je controller terwijl je de applicatie in het beginscherm selecteert, en selecteer je Verwijderen. Installeer de applicatie opnieuw via de PlayStation Store. Dus, wat moet je doen als je playstation oververhit is? Er zijn een aantal redenen waarom je PS4 oververhit raakt en wordt uitgeschakeld als het te heet wordt. We kunnen de meeste problemen verhelpen die tot oververhitting leiden, zoals vervanging van thermische pasta, reiniging van het heatsink of, indien nodig, vervanging van de ventilator.

Door Vaclav

Vergelijkbare artikelen

Welke harde schijf voor PlayStation 4? :: Hoe krijg je geen lag?
Handige links