Huis > H > Hoe Kom Ik In Contact Met Sony?

Hoe kom ik in contact met Sony?

Bellen of mailen met Sony

De Sony klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 18:00. Dan kun je ze bellen op het Sony telefoonnummer 020-3469524.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kom ik in contact met Prime video?

Prime Video kan worden bereikt door te bellen.

Dienovereenkomstig, is playstation van sony?

Over Sony Interactive Entertainment

PlayStation brengt al innovaties op de markt sinds de introductie van de eerste PlayStation in Japan in 1994.
Dienovereenkomstig, hoe kan ik een playstation 5 kopen? Om de nieuwe console te kopen moet je naar de winkel gaan en daar een aanbetaling van 50 euro doen. Vervolgens wordt je, net als bij Nedgame, op de wachtlijst gezet. Afhankelijk van het aantal exemplaren dat geleverd wordt door Sony krijg je de console zo snel mogelijk.

Is PlayStation bellen gratis?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het van de specifieke PlayStation-console en serviceprovider afhangt. Op veel PlayStation-consoles kun je echter via het PlayStation Network gratis naar andere PlayStation-consoles bellen. Bovendien kunnen sommige serviceproviders gratis belplannen aanbieden waarbij de PlayStation-console is inbegrepen, dus het is de moeite waard om bij je serviceprovider na te vragen of dit een optie is. Mensen vragen ook: welke sony smartphone kopen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van ieders specifieke behoeften en voorkeuren. Enkele factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Sony-smartphone zijn echter de grootte en het type telefoon dat u wilt, uw budget en de functies die voor u het belangrijkst zijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik contact opnemen met Amazon?

Amazon heeft een telefoonnummer.

Waar is de PlayStation van gemaakt?

PlayStation (Japans: プレイステーション Hepburn: Pureisutēshon, officieel afgekort als PS) is een serie van spelcomputers gemaakt door Sony Interactive Entertainment, dat eigenaar is van de merknaam. Het merk werd op 3 december 1994 geïntroduceerd in Japan met de lancering van de originele PlayStation. Wat dit betreft, welke playstations zijn er? Er bestaan drie verschillende uitvoeringen van de PlayStation 4 van Sony: de oorspronkelijke PlayStation 4, de PlayStation 4 Slim, en de PlayStation 4 Pro. De oorspronkelijke PS4 is op dit moment niet meer als nieuw te koop. In de winkels zul je alleen de PS4 Slim en de PS4 Pro nog vinden.

Men kan zich ook afvragen: is de playstation 5 al uit?

Releasedatum en prijzen

Beide consoles zijn op 19 november 2020 gelanceerd. Daarnaast weten we ook meer over de prijzen. De digitale versie van de PS5 kost € 399,99, waar de normale versie een prijs van € 499,99 krijgt. Dit zijn consoles zonder meegeleverde games.
Waar kan ik een PlayStation 5 reserveren? De Playstation 5 reserveren via Bol.com lijkt dus te volstaan om de PS5 als een van de eersten binnen te hebben. Dit kan door middel van een Playstation 5 Pre Order, waarbij de console op de dag van de release direct afgeleverd wordt.

Waar kan ik een PS5 kopen in Belgie?

Check de voorraden (aff.)

  • Coolblue.
  • NEDGAME.
  • Bol.com.
  • Amazon DE.
  • Mediamarkt.
  • Amazon NL.

Door Fakieh

Vergelijkbare artikelen

Hoe duur is PlayStation Plus voor een jaar? :: Waarom crasht mijn PS4?
Handige links