Huis > K > Kan Niet Meer Inloggen Op Playstation Network?

Kan niet meer inloggen op PlayStation Network?

Schakel je console en router uit en weer in.

Als je Wi-Fi gebruikt om je console met internet te verbinden, probeer dan een bekabelde verbinding te gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dienovereenkomstig, hoe krijg je je playstation account terug?

Ga naar de ondersteuningswebsite van PlayStation Network als u hulp nodig hebt bij het verkrijgen van uw gebruikersnaam of wachtwoord of als u uw huidige wachtwoord wilt bijwerken.

  1. Directe koppeling naar Uw aanmeldings-id (e-mailadres) wijzigen.
  2. Directe koppeling naar Het wachtwoord voor een masteraccount wijzigen.
Dienovereenkomstig, hoe inloggen bij playstation network? Aanmelden bij PlayStation Network

Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Aanmelden. Voer je aanmeldings-id (e-mailadres) en je wachtwoord in > Bevestigen.

Mensen vragen ook: waar kan ik mijn psn id vinden?

Je PSN-ID is de unieke identificatiecode die aan je PlayStation Network-account is gekoppeld. Het wordt gebruikt om je aan te melden bij je account en wordt ook weergegeven wanneer je online games speelt of andere PlayStation Network-services gebruikt. Je vindt je PSN-id in het menu Instellingen van je PlayStation 4-console. Hoe duur is PlayStation Network? Hoewel de kosten van PlayStation Network kunnen variëren afhankelijk van het land waarin je je bevindt, liggen de prijzen over het algemeen rond de 60 dollar per jaar. Er zijn echter vaak verkopen en kortingen beschikbaar, dus het is altijd de moeite waard om de PlayStation Store te raadplegen voordat je een abonnement aanschaft.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Kan niet meer online spelen op PS4?

Waarschijnlijk dien je de firmware bij te werken van de modem / router van de internetaanbieder. Controleer de instellingen bij de PS4 betreft beide accounts. Raadpleeg de (online) documentatie hoe de instellingen kan vinden en hoe je die kan wijzigen. Vervang beschadigde kabels meteen! Waarom is mijn PlayStation account geblokkeerd? Waarom we spelers schorsen

Wanneer je een account voor PlayStation™Network (PSN) aanmaakt, ga je akkoord met de Servicevoorwaarden van PlayStation Network, waaronder de gedragscode van de community. Als je deze voorwaarden schendt, kunnen we je account tijdelijk of permanent opschorten.

Kan dit systeem niet activeren als je primaire PS4?

Elke speler kan één PS4-console activeren als de primaire PS4-console voor zijn/haar account. Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Activeren als je primaire PlayStation 4. Selecteer Activeren. Men kan zich ook afvragen: hoe koppel je een ps4 account? Je kunt je systeem activeren nadat je je voor het eerst hebt aangemeld door (Instellingen) > [Accountbeheer] > [Activeren als je primaire PS4] > [Activeren] te selecteren.

Dienovereenkomstig, is de verificatiecode voor je sony account?

Als je je aanmeldings-id en wachtwoord invoert op een computer, een mobiel apparaat, een tablet of je PlayStation-console, sturen we een unieke verificatiecode naar je mobiele telefoon, wat inhoudt dat jij je als enige succesvol kunt aanmelden.

Door Concoff

Vergelijkbare artikelen

Kan je PS Now delen? :: Hoe kun je je leeftijd veranderen op PS4?
Handige links