Huis > W > Wat Is Poort 445?

Wat is poort 445?

Poort 445 moest het NetBIOS poort trio (137 - 139) voor het uitwisselen van bestanden en andere services vervangen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik mijn HDMI poort activeren?

Als u op de knop Start klikt, komt u in het zoekvenster, waar u het antwoord vindt. Als u op Hardware en geluid klikt, komt u in het zoekvenster, waar u het antwoord vindt.

Bovendien, hoe moet je port forwarden ziggo?

Port forwarding op de Connectbox: Ik zie andere opties

  1. Benader het wifi-modem via http://192.168.178.1/
  2. Log in met je wachtwoord.
  3. Ga nu naar Geavanceerde Instellingen in de verticale menubalk.
  4. Klik op DHCP.
  5. Scroll naar Gereserveerde IP-adressen.
Welke poorten blokkeert KPN? Dus de poorten 5060 (SIP), 8085 (Experia box instellen) en range 16384-16434 niet. Kan iemand verklaren waarom deze poorten niet geforward kunnen worden? Er is geen geen enkele poort geblokkeerd. Als KPN iets blokkeert, dan is het uw hele verbinding.

Dienovereenkomstig, welke poortnummer gebruikt het ftp protocol?

Het ftp-protocol gebruikt poort 21. Dus, waar vind ik het poortnummer? Er zijn een paar manieren om het poortnummer te vinden. De eerste manier is om te kijken in de documentatie van de applicatie of dienst die u gebruikt. De tweede manier is om een opdrachtprompt zoals netstat of lsof te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe seriele poort testen?

Je kunt een onbeperkt aantal COM-poorten testen met de Serial Port Sniffer. Als u Start Session selecteert in het hoofdmenu van de app, krijgt u de mogelijkheid om de communicatie van een serieel programma met meerdere apparaten tegelijk te controleren.

Mensen vragen ook: welke poort gebruikt sql?

SQL Server communiceert met de poort TCP 1433. Hoe kom ik achter het IP adres van mijn camera? Het IP nummer van de IP camera kunt u achterhalen met de IP scanner. U kunt ook zoeken door op uw pc in uw netwerk te gaan zoeken. Binnen uw eigen netwerk zal dan de IPcamera te zien zijn op uw telefoon of tablet.

Hoe kan ik mijn bewakingscamera beelden op mijn mobiel of Smatphone bekijken?

De bewakingscamera op Android app kan gratis in de Google play store worden gedownload en zorgt ervoor dat u via uw eigen WIFI verbinding uw camera's en recorder kunt gebruiken. Als u onderweg bent, kunt u via 3G verbinding, uw APP gebruiken. (Controleer mobiele data kosten bij uw provider). Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik mijn ip camera via internet bekijken? Als u intern camerabeelden wilt bekijken op uw computer of laptop, kunt u zoeken in de browser door het IP-adres van de bewakingscamera in te vullen. De computer moet dan wel aangesloten zijn op de recorder via wifi of een kabel; de beveiligingscamera moet aangesloten zijn op de recorder.

Je kunt ook vragen hoe zet ik een poort open op mijn router?

Open je browser en ga naar de gebruikersinterface van je Linksys router. Kies in het linkermenu voor 'Beveiliging' (onder 'Routerinstellingen'). In het scherm dat nu verschijnt klik je op het tabblad 'Toepassingen en games'. Vervolgens klik je op 'Enkele poort doorsturen'.

Door Terri

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik poort 80 open? :: Hoe zet ik poort 443 open?
Handige links