Huis > H > Hoe Zet Ik Poort 443 Open?

Hoe zet ik poort 443 open?

Je moet de externe port 443 Forwarden naar de interne port 443 van de Server. Die Server moet een vast Intern Ip adres hebben. Als je vragen hebt: kom gerust terug. Vertel dan meteen welke Ziggo Modem/Router je in gebruik hebt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe open je .jar bestanden?

Er zijn programma's die het bestand JARJava Runtime Environment openen.

Wat is 443?

De betekenis van nummer 443 is een oproep om je door je gezond verstand te laten leiden. Welke poorten worden door Ziggo geblokkeerd?

LandProviderPoort TCP/UDP (Service)
NLZiggo25TU (SMTP) 135TU (RPC Endpoint Mapper) 139TU (NetBios-ssn) 445TU (SMB over TCP)

Welke TCP poort gebruikt https?

De TCP-poort die https gebruikt is 443. Welke poort open voor IP camera? De open poort voor de IP-camera is meestal poort 80.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik poort 80 open?

Het verschilt per type hoe je dit doet. Ook verschilt het per programma of toepassing welke poort je open moet zetten. Elk type toepassing heeft namelijk vaak zijn eigen poortnummer. Zo gebruik je voor een webserver vaak TCP poort 80 en moet je bij online games zelfs vaak meerdere poorten tegelijk openzetten. Hoe zie ik welke poorten open staan? Om te weten welke poorten actief zijn op je pc kun je gebruik maken van het commando netstat dat in Windows is ingebouwd. Het programma biedt weliswaar niet zeer veel opties maar kan toch een aardig beeld geven welke poorten open staan wanneer je met de pc werkt: Kies Start >> Uitvoeren.

En nog een vraag, hoe zet je een poort open?

Het openzetten van een poort wordt ook wel portforwarding genoemd. Via de instellingen van het modem (en eventueel ook de router) is per programma een regel toe te voegen om vast te leggen welke poorten het betreffende programma mag gebruiken en naar welk apparaat het dataverkeer doorgestuurd mag worden. Je kunt ook vragen wat is port 53? Op applicatieniveau vinden de meeste aanvallen op bedrijven vandaag de dag plaats via DNS. Des te opvallender dat bij de beveiliging van het netwerk vaak niet wordt gedacht aan inspectie op poort 53, de poort die wordt gebruikt voor het DNS-verkeer en in toenemende mate ook voor het wegsluizen van data.

Wat is mijn TCP poort?

Op een Windows-computer

Druk op de Windows-toets + R, typ vervolgens "cmd.exe" en klik op OK. Voer "telnet + IP-adres of hostnaam + poortnummer" in (bijv. telnet www.example.com 1723 of telnet 10.17.

Door Aprilette

Vergelijkbare artikelen

Wat is poort 445? :: Hoe verwerk je resultaten van een enquête?
Handige links