Huis > H > Hoe Zet Ik Poort 80 Open?

Hoe zet ik poort 80 open?

Het verschilt per type hoe je dit doet. Ook verschilt het per programma of toepassing welke poort je open moet zetten. Elk type toepassing heeft namelijk vaak zijn eigen poortnummer. Zo gebruik je voor een webserver vaak TCP poort 80 en moet je bij online games zelfs vaak meerdere poorten tegelijk openzetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe open je .jar bestanden?

Er zijn programma's die het bestand JARJava Runtime Environment openen.

Dienovereenkomstig, welke poort gebruikt mijn router?

Of u nu een app toegang wilt geven of uw firewall protocollen in wilt stellen, met de poortnummers van uw netwerk kunt u verschillende websites en diensten online bezoeken. Als u uw poorten wilt vinden, moet u eerst het IP adres van uw router kennen. Daarna kunt u een poortnummer achterhalen. Hoe kan ik zien of een poort open staat? Om te weten welke poorten actief zijn op je pc kun je gebruik maken van het commando netstat dat in Windows is ingebouwd. Het programma biedt weliswaar niet zeer veel opties maar kan toch een aardig beeld geven welke poorten open staan wanneer je met de pc werkt: Kies Start >> Uitvoeren.

Wat is mijn standaard poort?

Uw standaardpoort is de poort die door uw internetprovider aan uw computer is toegewezen. Deze poort wordt meestal gebruikt voor uitgaande verbindingen en is meestal toegewezen aan de software of toepassing die de verbinding heeft geïnitieerd. Wat is een Ethernet poort? Een Ethernet-poort is een hardware-interface waarmee een apparaat, zoals een computer, verbinding kan maken met een netwerk. Ethernet-poorten gebruiken een gestandaardiseerde connector die een RJ-45-aansluiting wordt genoemd. Ethernetpoorten kunnen gegevensoverdrachtsnelheden van 10Mbps, 100Mbps of 1Gbps ondersteunen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Daarvan, hoe zet je een poort open?

Het openzetten van een poort wordt ook wel portforwarding genoemd. Via de instellingen van het modem (en eventueel ook de router) is per programma een regel toe te voegen om vast te leggen welke poorten het betreffende programma mag gebruiken en naar welk apparaat het dataverkeer doorgestuurd mag worden. Bovendien, waar is poort 443 voor? poort 443 is de veilige internet verbinding.

Welke poorten worden door Ziggo geblokkeerd?

LandProviderPoort TCP/UDP (Service)
NLZiggo25TU (SMTP) 135TU (RPC Endpoint Mapper) 139TU (NetBios-ssn) 445TU (SMB over TCP)
Dus, welke poort heeft mijn ip camera? Het IP en Poort nummer kan via het instellingen menu, categorie netwerkinstellingen worden veranderd, dit menu kun je meestal vinden via het bedieningsscherm van de camera in de webbrowser of anders met het bijgeleverde PC CLIENT programma.

Dienovereenkomstig, welke poort voor camera?

Voor het merendeel van de communicatie wordt tegenwoordig poort 80 gebruikt. Je kunt via poort 80 ook contact maken met een IP/wifi camera. Wanneer je binnen je thuisnetwerk het interne adres van de camera in bijv. internet Explorer invoert, wordt er eigenlijk op poort 80 verbinding gemaakt.

Door Glory Frere

Vergelijkbare artikelen

Wat is mijn server voor uitgaande mail? :: Wat is poort 445?
Handige links