Huis > H > Hoe Zet Je Pop-Up Blokkering Uit Iphone?

Hoe zet je pop-up blokkering uit iPhone?

Safari-instellingen en -beveiligingsvoorkeuren controleren

Ga op uw iPhone, iPad of iPod touch naar 'Instellingen' > 'Safari' en schakel 'Blokkeer pop-ups' en 'Meld frauduleuze websites' in. Op de Mac vindt u deze opties in 'Safari' > 'Voorkeuren'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Men kan zich ook afvragen: hoe schakel ik een blocker uit?

blocker

  1. Ga naar het pictogram 'Menu openen' (drie horizontale lijnen) en klik op 'Opties'
  2. Klik op 'Privacy en beveiliging'
  3. Ga naar het onderdeel 'Machtigingen'
  4. Maak de selectie van 'Pop-upvensters blokkeren' ongedaan.
Wat betekent pop-up blocker staat aan? Klik op de knop Uitzonderingen om bepaalde websites wel altijd toe te staan om Pop-Ups te laten tonen in Firefox. Soms word er ook wel gesproken over Ad-blockers of Pop-up blockers, dit is software om Pop-up vensters tegen te houden.

Hoe geef ik toestemming voor pop-ups?

De beste manier om toestemming te geven voor pop-ups is het gebruik van een speciale plugin of extensie. Daarvan zijn er een aantal beschikbaar, en ze werken allemaal op een iets andere manier. Ze doen echter allemaal hetzelfde: u kunt aangeven welke sites pop-ups mogen tonen, en vervolgens alle andere sites blokkeren.
Een van de populairste plugins is Popup Blocker Ultimate. Deze plugin is beschikbaar voor zowel Chrome als Firefox, en biedt een aantal functies om u te helpen de pop-up rechten te controleren. Eenmaal geïnstalleerd zal het automatisch alle popups op alle websites blokkeren. U kunt echter alle sites waarvoor u pop-ups wilt toestaan op een witte lijst zetten.
Als je merkt dat een website op de witte lijst nog steeds pop-ups toont, kun je de plugin ook tijdelijk uitschakelen voor die site. Dit kan handig zijn als een website een popup heeft die je moet invullen, maar niet permanent wilt toestaan.
In het algemeen is het gebruik van een popup blocker plugin de beste manier om de popup rechten te controleren. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en te configureren, en ze bieden een goede hoeveelheid flexibiliteit. Hoe popup blocker uitzetten Safari? Er zijn een paar verschillende manieren om popup blocker in Safari uit te schakelen. De eerste manier is om naar het menu Safari te gaan en dan Voorkeuren te selecteren. In het voorkeurenmenu staat een selectievakje naast "Pop-upvensters blokkeren". U kunt dit vakje uitschakelen om de pop-up blokkering uit te schakelen.
De tweede manier om de pop-up blocker uit te schakelen is om deze tijdelijk uit te schakelen wanneer u een pop-up tegenkomt die u wilt toestaan. Houd hiervoor de Command-toets ingedrukt en druk op de Escape-toets. Er verschijnt dan een menu met de optie "Stop het blokkeren van pop-ups". Als u deze optie selecteert, worden pop-ups op de huidige website toegestaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Daarvan, hoe kan ik zien of mijn iphone is gehackt?

Een of meer van deze zaken kan een waarschuwing zijn dat iemand je telefoon heeft gehackt: De batterij van je telefoon is snel leeg. Malware en frauduleuze apps maken soms gebruik van malafide code die de neiging heeft om veel vermogen van de batterij te vragen. Je telefoon werkt abnormaal langzaam. Bovendien, hoe kan ik adblock in google chrome uitzetten? Schakel AdBlock of Adblock Plus uit.

Dat doe je zo: Chrome – haal het vinkje weg in het vakje 'Ingeschakeld' rechts van AdBlock of Adblock Plus. Firefox – klik op Uitschakelen rechts van de adblocker. Edge – klik op het blauwe schuifje in het menu van de adblocker.

Hoe kan ik al die reclame blokkeren?

Pop-upadvertenties zijn het ergst. Blokkeer ze met Popup Blocker en u hebt nooit meer last van een vervelende pop-up. Een van de meest populaire adblockers voor Chrome, Safari en Firefox is AdBlock. Gebruik het om advertenties op Facebook, YouTube en Hulu te blokkeren. En nog een vraag, is het verstandig om pop-ups altijd te blokkeren? De pop-ups van mijn site worden geblokkeerd

Chrome blokkeert pop-ups die gebruikers mogelijk niet nuttig vinden. Als pop-ups worden geblokkeerd op een site die van jou is, ga je naar het rapport over misleidende functionaliteit. In het rapport kun je zien of er problemen met je site zijn gevonden die je kunt oplossen.

Hoe krijg je een pop-up weg?

Pop-ups aan- of uitzetten

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
  3. Tik op Rechten. Pop-ups en omleidingen.
  4. Zet Pop-ups en omleidingen uit.

Door Chane Ridgeway

Vergelijkbare artikelen

Waarom geen pop-up melding WhatsApp? :: Hoe zet je pop-ups aan iPhone?
Handige links