Huis > H > Hoe Kan Ik Pop-Up Blokkering Opheffen?

Hoe kan ik pop-up blokkering opheffen?

Pop-ups aan- of uitzetten

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
  3. Tik op Rechten. Pop-ups en omleidingen.
  4. Zet Pop-ups en omleidingen uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is iCloud blokkering?

Heeft uw telefoon een slot? Het is mogelijk dat uw account is vergrendeld. Je hebt vaak het verkeerde wachtwoord ingevoerd. Je kunt geen nieuwe apps of games downloaden omdat je account geblokkeerd is.

Wat is een pop-up bericht?

Pop-upvensters, of pop-ups, zijn vensters die automatisch verschijnen zonder uw toestemming. Ze variëren in grootte, maar bedekken meestal niet het gehele scherm. Sommige pop-upvensters worden voor het huidige venster van Firefox geopend, terwijl andere erachter verschijnen (pop-undervensters). Hoe pop-ups toestaan Safari? Pop-ups toestaan of blokkeren op een afzonderlijke website

Kies in de app Safari op de Mac 'Safari' > 'Voorkeuren' en klik vervolgens op 'Websites'. Klik aan de linkerkant op 'Pop-upvensters'. Als je 'Pop-upvensters' niet ziet, controleer je of je naar de onderkant van de lijst bent gescrold.

Wat betekent pop-up blocker staat aan?

Een pop-up blocker is een softwareprogramma dat voorkomt dat pop-upvensters op een computerscherm verschijnen. Pop-upvensters worden vaak gebruikt door adverteerders om advertenties weer te geven of door websites om extra informatie weer te geven. Sommige pop-ups worden ook gebruikt om kwaadaardige code weer te geven die een computer kan infecteren met een virus of spyware. Je kunt ook vragen waarom geen pop-up melding whatsapp? Er zijn enkele mogelijke redenen waarom er geen pop-upmelding is voor WhatsApp:
1. De gebruiker heeft pop-upmeldingen voor WhatsApp uitgeschakeld in het menu Instellingen. Om te controleren of dit het geval is, ga je naar Instellingen > Meldingen en scroll je naar beneden naar WhatsApp. Als de optie voor Meldingen toestaan is uitgeschakeld, zijn er daarom geen pop-ups.
2. De gebruiker heeft meldingen voor WhatsApp gedempt. Dit kun je controleren door naar een chat met de persoon in kwestie te gaan en te kijken of het luidsprekerpictogram naast zijn naam is doorgestreept. Als dat zo is, betekent dit dat meldingen zijn gedempt en dat er geen pop-ups worden weergegeven.
3. De gebruiker heeft de modus Niet storen ingeschakeld. Hierdoor worden alle meldingen, inclusief pop-ups, uitgezet. Om te controleren of dit het geval is, veegt u vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden om het Control Center te openen en zoekt u naar het pictogram met de halve maan. Als het oplicht, is Niet storen ingeschakeld en verschijnen er geen pop-ups.

Gerelateerde artikelen

Wat is een materiaal blokkering?

Een materiaal blocker kan bepaalde functies in een webbrowser ontzeggen. Denk aan knoppen waarop geklikt kan worden, maar verder niets. Bovengenoemde functies zijn erg belangrijk voor het functioneren van een webbrowser.

Hoe kan je een pop-up verwijderen?

Pop-ups uitschakelen via de Chrome-app

  1. Open de Chrome-app op je Android telefoon of tablet ;
  2. Selecteer 'Meer' aan de rechterkant van de adresbalk Instellingen;
  3. Ga naar Site-instellingen. Pop-ups en omleidingen;
  4. Zet de instelling bovenaan op Toegestaan of Geblokkeerd.
Daarvan, is het verstandig om pop-ups altijd te blokkeren? De pop-ups van mijn site worden geblokkeerd

Chrome blokkeert pop-ups die gebruikers mogelijk niet nuttig vinden. Als pop-ups worden geblokkeerd op een site die van jou is, ga je naar het rapport over misleidende functionaliteit. In het rapport kun je zien of er problemen met je site zijn gevonden die je kunt oplossen.

Wat zijn pop-ups op je telefoon?

Wanneer iets plotseling te voorschijn springt (op popt), wordt dat in het Engels pop-up genoemd. De term pop-up is inmiddels vooral bekend van de vensters die opeens opduiken op het scherm van je computer of telefoon. Waarom popup? Pop-up stores zijn een kosten-effectieve manier om nieuwe markten of producten uit te testen, je kunt een hype creëren en uiteraard je inkomsten vergroten. Deze tijdelijke winkels kunnen niet alleen voor grote winkelketens of designermerken wonderen verrichten, maar voor welke onderneming dan ook.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik pop-ups toestaan iphone?

popups

Pop-ups in- of uitschakelen

  1. Open de Chrome-app. op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Instellingen .
  3. Tik op Instellingen voor content. Pop-ups blokkeren.
  4. Schakel Pop-ups blokkeren in of uit.

Door Ransom

Vergelijkbare artikelen

Wat is een pop-up melding? :: Waarom geen pop-up melding WhatsApp?
Handige links