Huis > W > Wat Is Een Pop-Up Melding?

Wat is een pop-up melding?

Pop-upvensters, of pop-ups, zijn vensters die automatisch verschijnen zonder uw toestemming. Ze variƫren in grootte, maar bedekken meestal niet het gehele scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom krijg ik de melding Alleen noodoproepen?

Het kan aan een aantal dingen liggen als u alleen noodoproepen doet. Er is een kans dat er een storing is. Als u geen achterstand heeft, controleer dan of uw simkaart werkt in een ander toestel.

Wat is een pop-up melding bij WhatsApp?

Het weergeven van pop-upmeldingen op Android 9 en ouder. Deze functie geeft de meldingen weer in het midden van je scherm. Waarom geen pop-up melding WhatsApp? Ga naar 'Instellingen', 'Apps en meldingen', 'Alle apps bekijken', 'WhatsApp', 'Meldingen'. En in het scherm dat u vervolgens te zien krijgt, dient u dan alles (!) in te schakelen [img src=225638_AFBEELDING_1. JPG]Eerst ervoor zorgen dat WhatsApp alles kan en mag met de meldingen.

Dienovereenkomstig, wat betekent een pop-up?

Een pop-up is een advertentie die op een webpagina verschijnt, meestal in een apart venster dat boven het hoofdvenster van de browser wordt geopend. Pop-ups worden door adverteerders gebruikt om hun producten of diensten te promoten, en worden door webgebruikers vaak als hinderlijk beschouwd. Dienovereenkomstig, hoe krijg je een pop-up weg? Er zijn een paar manieren om van een pop-up af te komen. Een daarvan is het venster waarin de pop-up staat te sluiten. Een andere is om op de "X" in de rechterbovenhoek van de pop-up te klikken. Ten slotte kunt u ook met de rechtermuisknop op de pop-up klikken en "Sluiten" selecteren in het menu dat verschijnt.

Gerelateerde artikelen

Hoe doe je flits bij een melding?

U kunt de meldingen op uw telefoon veranderen.

Is het verstandig om pop-ups altijd te blokkeren?

De pop-ups van mijn site worden geblokkeerd

Chrome blokkeert pop-ups die gebruikers mogelijk niet nuttig vinden. Als pop-ups worden geblokkeerd op een site die van jou is, ga je naar het rapport over misleidende functionaliteit. In het rapport kun je zien of er problemen met je site zijn gevonden die je kunt oplossen.
Trouwens, hoe krijg ik whatsapp meldingsgeluid? Stel zo op een Android-toestel een persoonlijk geluidje in voor belangrijke contacten:

  1. Open WhatsApp.
  2. Tik op het tabblad Chats.
  3. Tik op een gesprek.
  4. Tik bovenin op de naam van de contactpersoon.
  5. Tik op Aangepaste meldingen.
  6. Zet een vinkje achter Aangepaste meldingen.
  7. Tik onder 'Berichten' op Meldingsgeluid.

Dus, wat is voorvertoning whatsapp?

De functie waarbij berichten even op het scherm van de telefoon verschijnen, heet 'Voorvertoning'. De afzender en de inhoud van het bericht zijn te zien zonder dat u WhatsApp hoeft te openen. Het bericht verdwijnt na korte tijd weer van het scherm, en is daarna gewoon in WhatsApp te vinden. Waarom krijg ik geen melding van WhatsApp Samsung? Android 8.0 en hoger:

Ga naar Instellingen > Apps. Tik nu op Whatsapp. Kies Meldingen. Schakel Meldingen toestaan in (schakelaar is blauw).

Trouwens, waarom krijg ik geen melding van whatsapp iphone?

Meldingen instellen

Allereerst kun je controleren of de WhatsApp meldingen op je iPhone goed ingesteld zijn: Ga naar WhatsApp > Instellingen > Meldingen. Hier check of er Toon meldingen ingeschakeld is voor berichten, groepen en oproepen. Ga nu naar WhatsApp > Instellingen > Meldingen en tik op Meldingen in app.

Door Karine

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn pop ups op je telefoon? :: Hoe kan ik pop-up blokkering opheffen?
Handige links