Huis > H > Hoe Kan Ik Pop-Ups Toestaan Iphone?

Hoe kan ik pop-ups toestaan iPhone?

popups

Pop-ups in- of uitschakelen

  1. Open de Chrome-app. op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Instellingen .
  3. Tik op Instellingen voor content. Pop-ups blokkeren.
  4. Schakel Pop-ups blokkeren in of uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe zet je pop-up blokkering uit iPhone?

Safari-instellingen en -beveiligingsvoorkeuren controleren

Ga op uw iPhone, iPad of iPod touch naar 'Instellingen' > 'Safari' en schakel 'Blokkeer pop-ups' en 'Meld frauduleuze websites' in. Op de Mac vindt u deze opties in 'Safari' > 'Voorkeuren'.
Dienovereenkomstig, hoe zet je pop-up blokkering uit macbook? pop

In Mac Safari

  1. Ga naar de voorkeuren van uw Safari (Command + ,) of via "Safari > Voorkeuren";
  2. Klik bovenin op ''Websites'';
  3. Klik links op ''Pop-upvensters'';
  4. Geef bij het leerplatform ''Sta toe'' aan.

Bovendien, hoe kom ik van pop-ups af?

Er zijn een aantal manieren om van pop-ups af te komen. Eén manier is het installeren van een pop-up blocker. Pop-up blockers zijn beschikbaar als browser extensies, maar ook als zelfstandige programma's. Een andere manier om van pop-ups af te komen is door de instellingen van uw browser zo aan te passen dat ze worden geblokkeerd. De meeste browsers hebben ingebouwde instellingen waarmee u pop-ups kunt blokkeren. Ten slotte kunt u ook een softwareprogramma gebruiken dat pop-ups wegfiltert. Hoe kom ik bij Safari voorkeuren? Er zijn een paar verschillende manieren om het voorkeurenmenu van Safari te openen. Eén manier is om gewoon op het menu-item Safari in de linkerbovenhoek van uw scherm te klikken en vervolgens op de optie "Voorkeuren". Een andere manier is om de sneltoets Command + Komma (,) te gebruiken. Tot slot kunt u het menu Safari-voorkeuren ook openen door naar de map "Toepassingen" in uw Finder te gaan en vervolgens te dubbelklikken op het pictogram Safari.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat betekent pop up venster geblokkeerd?

Chrome blokkeert pop-ups die gebruikers mogelijk niet nuttig vinden. Als pop-ups worden geblokkeerd op een site die van jou is, ga je naar het rapport over misleidende functionaliteit. In het rapport kun je zien of er problemen met je site zijn gevonden die je kunt oplossen. Men kan zich ook afvragen: hoe schakel ik een blocker uit? blocker

  1. Ga naar het pictogram 'Menu openen' (drie horizontale lijnen) en klik op 'Opties'
  2. Klik op 'Privacy en beveiliging'
  3. Ga naar het onderdeel 'Machtigingen'
  4. Maak de selectie van 'Pop-upvensters blokkeren' ongedaan.

Wat dit betreft, waar staat pop up venster?

P. Klein venster dat verschijnt boven op het actieve venster. Vooral bij het surfen op internet komt men pop-upvensters tegen. Vaak wordt hierin reclame gemaakt of meer informatie aan de gebruiker gegeven. Wat stel je in als je tijdens het surfen geen last meer wilt hebben van die vervelende pop-upvensters? Dit doet u als volgt: Ga in de nieuwe Microsoft Edge naar Instellingen en meer > Instellingen > Cookies en sitemachtigingen. Kies Pop-ups en omleidingen. Beweeg de wisselknopBlokkeren (aanbevolen) naar Aan.

Mensen vragen ook: wat is een pop up venster?

Pop-upvensters, of pop-ups, zijn vensters die automatisch verschijnen zonder uw toestemming. Ze variëren in grootte, maar bedekken meestal niet het gehele scherm.

Door Renado Hemp

Vergelijkbare artikelen

Wat is een pop-up melding bij WhatsApp? :: Wat zijn pop ups op je telefoon?
Handige links