Huis > H > Hoe Tel Je Negatieve Getallen Op?

Hoe tel je negatieve getallen op?

Voor het optellen van negatieve getallen gebruik je de regel: + - = -

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke zijn de even getallen?

De nummers zijn even. Denk aan tellen met een sprong van 2. De oneven getallen zijn 1, 3, 5, en 7.

Wat is negatief plus positief?

Vermenigvuldig je een negatief getal met een positief, dan krijg je dus een negatief getal. Plus keer min is min. Wat is een positief geheel getal? Een positief getal is in Nederland (net als a positive number in het Engels) een getal dat groter is dan 0 en in België een getal dat groter is dan of gelijk is aan 0. Getallen groter dan nul worden in België strikt positief genoemd.

Mensen vragen ook: wat wordt +-?

De functie Mensen vragen ook in Google zoeken is een vak dat verschijnt nadat u op een bepaald trefwoord hebt gezocht. Het bevat een lijst met gerelateerde vragen die andere mensen ook hebben gezocht. Je kunt ook vragen kan je iets delen door een negatief getal? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want het hangt ervan af hoe je deling interpreteert. Sommige mensen zouden zeggen dat je kunt delen door een negatief getal, maar dat het resultaat dan een negatief getal is. Anderen zouden zeggen dat je niet kunt delen door een negatief getal, omdat dat hetzelfde zou zijn als vermenigvuldigen met een negatief getal, waardoor het teken van het antwoord zou veranderen.

Gerelateerde artikelen

Wat zijn decimale getallen?

Een getal heeft cijfers voor en na de punt. Dit is een manier om een gebroken getal weer te geven. De gehele getallen worden weergegeven met tien verschillende cijfers.

Wat is het kwadraat van een negatief getal?

Als je het kwadraat van een negatief getal berekent is het belangrijk dat je het min teken tussen haakjes zet: Het kwadraat van -4 = (-4)2 = -4 · -4 = 16 (want negatief vermenigvuldigd met negatief maakt positief) Hoe noem je het minteken bij? Voor positieve getallen kunnen we een plusteken schrijven, maar dat hoeft niet. Plusteken en minteken noemen we ook toestandsteken. Natuurlijke getallen stelden we voor op een getallenas. Ook de gehele getallen kunnen we voorstellen op een getallenas.

Wat is keer plus?

Positieve getallen met elkaar vermenigvuldigen geeft een positieve uitkomst. Twee negatieve getallen met elkaar vermenigvuldigen geeft ook een positieve uitkomst. Een positief getal met een negatief getal vermenigvuldigen geeft een negatieve uitkomst. Bovendien, wat betekent een geheel getal? De gehele getallen omvatten 0, de natuurlijke getallen, dus de getallen waarmee wordt geteld, en de tegengestelden daarvan, de negatieve gehele getallen. (Unicode U+2124 ℤ), wat voor Zahlen, het Duits voor getallen, staat.

Kan een geheel getal een Kommagetal zijn?

Gehele getallen

Dit zijn alle getallen, onder en boven en gelijk aan 0, zonder decimalen achter de komma, zoals -2, -1, 0, 1 ,2, De getallen -806 en 541 zijn bijvoorbeeld ook gehele getallen, maar 40,6 en -3,25 niet.

Door Cartwright

Vergelijkbare artikelen

Is een geheel getal? :: Waarom is negatief keer negatief positief?
Handige links