Huis > W > Wat Is Dat Praten Met Cortana?

Wat is dat praten met Cortana?

Cortana kan niet alleen herinneringen instellen en u helpen bij dagelijkse taken, maar ook met u praten. Probeer deze dingen tegen Cortana te zeggen: How old are you? Tell me a joke.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet praten bij Fortnite PS4?

Toegang tot de geluidsinstellingen. Het audiomenu op uw PS4 kan worden gebruikt om uw microfooninstellingen te wijzigen. Ga naar instellingen.

Trouwens, kan je cortana verwijderen?

Als je Cortana wilt verwijderen dan moet dat met software van derden zoals CCleaner of Revo Uninstaller, Geek Uninstaller of Bulk Crap Uninstaller. Als je een van deze programma's gebruikt dan kun je hiermee Cortana deïnstalleren. Meestal staat Cortana dan vermeld bij Windows/Microsoft Store Apps. Dus, heb je cortana nodig? Cortana voor Windows is beschikbaar in bepaalde regio's en landen. Als Cortana niet beschikbaar is voor uw Windows-apparaat, kunt u nog steeds zoeken naar bestanden op uw apparaat in het zoekvak op de taakbalk. Cortana is ook beschikbaar op andere platforms, zoals Android en iOS, in bepaalde markten.

Trouwens, waar is cortana voor?

Cortana is een persoonlijke assistent-functie van het Windows 10-besturingssysteem. Het kan verschillende taken uitvoeren, zoals het instellen van alarmen, het toevoegen van agenda-evenementen en het geven van weer- en verkeersupdates. Het kan ook vragen beantwoorden met behulp van informatie van de zoekmachine Bing. Dienovereenkomstig, hoe krijg je cortana aan? Om Cortana op uw apparaat te krijgen, moet u er eerst voor zorgen dat uw apparaat Windows 10 draait. Vervolgens moet u naar het menu Start gaan en "Cortana" in het zoekvak typen. Zodra Cortana in de zoekresultaten verschijnt, kunt u erop klikken om de app te starten.

Gerelateerde artikelen

Kan niet praten bij Fortnite Xbox One?

Selecteer de opties en hulpprogramma's. U kunt uw microfoon en luidsprekers testen door Audio-instellingen te selecteren in het menu Algemeen. Zorg ervoor dat u tijdens het testen de chat-headset kiest in de vervolgkeuzelijst voor apparaten.

Daarvan, hoe kom ik van edge af?

Stap 1: Druk de Windows + I toetsen in om Instellingen te openen en klik dan op Apps. Stap 2: Klik op Apps & onderdelen links in het Apps scherm, scroll dan door de apps in de lijst om Microsoft Edge te vinden. Klik erop om de verwijder-knop te vinden en klik op die knop. Welke programma's kan ik verwijderen Windows 10? Typ in het zoekvak op de taakbalk Configuratiescherm en selecteer dit in de zoekresultaten. Selecteer Programma's > > Programma's en onderdelen. Houd de naam ingedrukt van het programma dat je wilt verwijderen (of klik er met de rechtermuisknop op) en selecteer vervolgens Verwijderen of Verwijderen/Wijzigen.

Is groove muziek gratis?

Microsoft Groove Muziek is een gloednieuwe app in Windows 10. Voeg uw MP3's toe aan OneDrive en gebruik de app Groove Muziek om uw nummers ook gratis af te spelen op andere apparaten, zoals pc's, tablets, Windows Phone en Xbox. Wat is delayed Launcher? Intel Delayed Launcher is om applicaties te starten en maakt deel uit van Intel's Quick Resume Technology. Dit is een systeemherstelmaatregel. U kuntIn de snelle hersteltechnologie in de snelle opslagtechnologieZoek de Intel Delay Launcher of " iastoriconlaunch.exe".

Kan ik zonder Microsoft Edge?

Voorheen had Microsoft als standaard webbrowser Internet Explorer, maar deze is nu vervangen door Microsoft Edge. En nee, je heb Microsoft Edge niet perse nodig. Je kunt er ook voor kiezen gebruik te maken van een ander webbrowser, zoals bijvoorbeeld Firefox, of Chrome (er is een hele lijst, zie de link).

Door Drusie Surbella

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je praten met Google? :: Waarom gaat Siri zomaar aan?
Handige links