Huis > H > Hoe Print Spooler Leegmaken?

Hoe print spooler leegmaken?

Typ net stop spooler in de opdrachtprompt, en druk daarna op ↵ Enter . Je ziet een regel met de tekst: De Print Spooler-service is onderbroken. Na een tijdje, en als het met succes is gebeurd, zie je: De Print Spooler-service is gestopt. Verwijder de printopdrachten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe print je met een 3D printer?

Er zijn twee manieren waarop een 3D object kan worden geprint.

Wat is de Afdrukspooler?

In de vroege dagen van persoonlijke computers moesten gebruikers wachten totdat bestanden werden afgedrukt voordat andere acties werden uitgevoerd. Dankzij moderne afdrukspoolers heeft afdrukken nu minimale invloed op de algehele productiviteit van gebruikers. Trouwens, hoe wachtrij printer leegmaken? printershoe

  1. Klik op Ga en kies Programma's.
  2. Dubbelklik op Hulpprogramma's.
  3. Dubbelklik op Printerconfiguratie.
  4. Dubbelklik op uw printer.
  5. Kies de afdruktaak (1) en klik op Verwijder (2).

Daarvan, kan printertaak niet verwijderen?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een printertaak niet kunt verwijderen:
-De printertaak is mogelijk vergrendeld. Controleer of de taak is vergrendeld door te zoeken naar een hangslotpictogram naast de taak. Als de taak is vergrendeld, moet u deze eerst ontgrendelen voordat u deze kunt verwijderen.
De printertaak is mogelijk in gebruik. Als de taak in gebruik is, kunt u deze pas verwijderen als deze niet meer in gebruik is.
De printertaak zit misschien vast. Als de taak vastzit, moet u deze annuleren en vervolgens verwijderen. Dit in overweging nemend, kan print spooler-service niet starten? Print spooler service niet starten kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende reden is dat de print spooler niet is ingesteld om automatisch te starten. Om deze instelling te wijzigen, gaat u naar Start > Configuratiescherm > Administratieve hulpmiddelen > Diensten. Zoek de service Print Spooler en dubbelklik erop. Wijzig in het venster Eigenschappen het opstarttype in Automatisch. Als de service al is ingesteld op Automatisch, probeer deze dan te wijzigen in Handmatig en vervolgens weer terug naar Automatisch. Als de service nog steeds niet start, controleer dan of de Log On As account is ingesteld op Local System Account.

Gerelateerde artikelen

Hoe print je adressen op stickers?

Voor uw adreslijst kunnen verzendetiketten worden afgedrukt.

Wat dit betreft, hoe kan ik mijn printer stoppen?

Tik lang of klik met de rechtermuisknop op het pictogram van uw printer. Tik of klik op See What's Printing (Wat wordt er afgedrukt). Tik op of klik op het document waarvan u het afdrukken wilt stoppen. Tik of klik op Annuleren. Dus, kan printopdracht niet verwijderen windows 10? Ga naar Start -> Uitvoeren en typ in “NET START SPOOLER”. Hierdoor wordt de print spool opnieuw gestart. Dubbelklik op het printer icoontje rechtsonder (of ga naar Start > Configuratiescherm > Printers > Dubbelklik op de printer in kwestie) en kies Weergave > Vernieuwen. De foute printopdracht zal definitief weg zijn.

Dienovereenkomstig, kan niet meer printen met windows 10?

Als uw printer compatibel is met Windows 10, kunt u de HP Print and scan Doctor downloaden en uitvoeren om problemen te detecteren en op te lossen. Als het probleem niet is opgelost, installeer dan de nieuwste HP-printersoftware. Download en installeer de nieuwste HP-printersoftware en het nieuwste stuurprogramma. Wat dit betreft, hoe haal je documenten uit de wachtrij hp? Koppel alle USB-kabels los van de printer. Zoek in Windows naar Programma's toevoegen/verwijderen en open dit hulpprogramma. Zoek uw HP printernaam in de lijst met programma's. Als u de printer hebt gevonden, klikt u op de naam van de printer en vervolgens op Verwijderen.

Dus, waar vind ik wachtrij printer?

De afdrukwachtrij weergeven

  • Als u een lijst wilt weergeven met items die nog moeten worden afgedrukt in Windows 10, selecteert u de Startknop en typt u vervolgens printers en scanners in het zoekvak op de taakbalk.
  • Selecteer Printers en scanners en selecteer uw printer in de lijst.

Door Keller

Vergelijkbare artikelen

Waarom print mijn HP printer niet? :: Hoe laserprinter reinigen?
Handige links