Huis > H > Hoe Print Je Een Excel Bestand Op 1 Pagina?

Hoe print je een Excel Bestand op 1 pagina?

Breedte en/of hoogte aanpassen

  1. Klik op het tabblad Pagina-indeling.
  2. In de groep 'Aanpassen aan pagina' kunt u nu de breedte en/of de hoogte aanpassen.
  3. Klik op het pijltje achter 'Breedte' en klik vervolgens op 1 pagina.
  4. Klik nu op het pijltje achter 'Hoogte' en klik weer op 1 pagina.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Daarvan, waarom kan ik excel niet printen?

U moet ook controleren of alle bladen in de werkmap hebt identieke pagina-instelling om de pagina's dubbelzijdig afdrukken dubbelzijdig afdrukken. Als er verschillen items zoals DPI, de indeling Staand/liggend, enz., zorgt u ervoor dat een afzonderlijke afdruktaak naar de printer worden verzonden. Wat dit betreft, hoe maak je een a4 in excel? Selecteer Geavanceerd in het venster Opties voor Excel. Schuif omlaag naar het gedeelte Algemeen. Schakel de optie Inhoud aanpassen aan papierformaat A4 of 8,5 x 11 inch uit. Klik op OK in het venster Opties voor Excel.

Hoe kan ik een Excel Bestand opslaan als PDF?

Er zijn een paar verschillende manieren om een Excel-bestand als PDF op te slaan. Eén manier is om de functie "Afdrukken" te gebruiken. Hiervoor opent u het Excel-bestand dat u als PDF wilt opslaan. Klik vervolgens op het tabblad "Bestand" in de linkerbovenhoek van het scherm. Klik vervolgens op de optie "Afdrukken" in het uitklapmenu. In het gedeelte "Printer" van het venster "Afdrukken" selecteert u de optie "Adobe PDF". Klik vervolgens op de knop "Afdrukken". Een andere manier om een Excel-bestand als PDF op te slaan is door gebruik te maken van de functie "Opslaan als". Hiervoor opent u het Excel-bestand dat u als PDF wilt opslaan. Klik vervolgens op het tabblad "Bestand" in de linkerbovenhoek van het scherm. Klik vervolgens op de optie "Opslaan als" in het uitklapmenu. In het uitrolmenu "Bestandsformaat" selecteert u de optie "PDF". Klik ten slotte op de knop "Opslaan". Dienovereenkomstig, hoe stel ik het afdrukbereik in? Er zijn een paar manieren om het afdrukbereik in Microsoft Word in te stellen. De eerste manier is om op het tabblad Bestand te klikken en vervolgens op Afdrukken. In het instellingenvenster zal er een optie zijn om een paginabereik te selecteren. De tweede manier is te klikken op het tabblad Pagina-indeling en vervolgens op Pagina-instelling. In het instellingenvenster zal er een optie zijn om een paginabereik te selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Wat te doen als Excel vastloopt?

Alt + F4 om een ​​geblokkeerde applicatie te sluiten:

Het is een methode eenvoudig en snel welke zal einde Excel-blokkering. Dus dat kan dan open de toepassing opnieuw om het probleem op te lossen.
Daarvan, hoe in excel dubbelzijdig printen? Klik in Microsoft Office Excel 2007 en Excel 2010op de Microsoft Office-knop/-bestand, wijs afdrukkenaan, klik op afdrukkenen klik vervolgens op Eigenschappen. 3. Selecteer op het tabblad Indelingde optie een van de opties voor dubbelzijdig afdrukken en klik op OK.

Dienovereenkomstig, hoe verwijder ik een lege pagina in excel?

Een pagina verwijderen

  1. Ga in de geopende publicatie naar de pagina die u wilt verwijderen.
  2. Klik in het menu Bewerken op Pagina verwijderen. Als de weergave Met twee pagina's wordt weergegeven, wordt het dialoogvenster Pagina verwijderen weergegeven. Selecteer de optie die u wilt gebruiken en klik op OK.
Wat zijn de afmetingen van een A4? Een A4-pagina is 210 mm breed en 297 mm lang.

Kan pagina einde niet veranderen Excel?

Als je in Excel een pagina einde wilt wijzigen, ga dan naar de pagina opmaak en kies 'pagina opmaak'. In het dialoogvenster dat verschijnt, kun je onder 'sectie' het pagina einde wijzigen.

Door Freida

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je lijnen in Excel? :: Wat is Power Pivot in Excel?
Handige links