Huis > K > Kan Printopdracht Niet Verwijderen?

Kan printopdracht niet verwijderen?

Ga naar Start -> Uitvoeren en typ in “NET START SPOOLER”. Hierdoor wordt de print spool opnieuw gestart. Dubbelklik op het printer icoontje rechtsonder (of ga naar Start > Configuratiescherm > Printers > Dubbelklik op de printer in kwestie) en kies Weergave > Vernieuwen. De foute printopdracht zal definitief weg zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat dit betreft, hoe kan ik een printopdracht annuleren?

Een printopdracht annuleren:

  1. Open het Activiteiten-overzicht en typ Printers.
  2. Klik op Printers om het paneel te openen.
  3. Klik de Taken weergeven-knop aan de rechterkant van het Printers-dialoogvenster.
  4. Annuleer de printopdracht door op de stopknop te klikken.
Kan document niet verwijderen uit wachtrij printer? Afdruktaken verwijderen die niet worden afgedrukt
  • Sluit Afdrukbeheer in Windows NT 3.5 x. Sluit de map Printers in Windows NT 4,0.
  • Dubbelklik in het Configuratiescherm op het pictogram Services, klik op de Spooler-service en vervolgens op stoppen.
  • Verwijder de *.
  • Start de services opnieuw, die u in stap 2 hebt gestopt.

Bovendien, waarom zet mijn printer alles in de wachtrij?

De printerwachtrij is een lijst van documenten die wachten om te worden afgedrukt. De printerwachtrij bevindt zich meestal in de map Afdrukwachtrij. De documenten in de printerwachtrij worden afgedrukt in de volgorde waarin ze aan de wachtrij zijn toegevoegd. Hoe haal je documenten uit de wachtrij HP? Er zijn een paar manieren om documenten uit de HP wachtrij te halen. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van de HP Print and Scan Doctor tool. Deze tool kan worden gedownload van de HP website. Zodra de tool is geïnstalleerd, kunt u deze starten en het tabblad "Wachtrij" selecteren. Hier kunt u de documenten selecteren die u wilt ophalen en op de knop "Afdrukken" klikken.
Een andere manier om documenten uit de wachtrij van HP op te halen is met HP Apparaatbeheer. Deze tool kunt u ook downloaden van de HP website. Zodra het programma is geïnstalleerd, kunt u het starten en het tabblad "Wachtrij" selecteren. Van hieruit kunt u de documenten selecteren die u wilt ophalen en op de knop "Afdrukken" klikken.
Tot slot kunt u ook de ingebouwde wachtrijmanager van Windows gebruiken. Hiervoor kunt u het configuratiescherm "Printers en Faxen" openen en dubbelklikken op het printerpictogram. Dit zal de wachtrijmanager openen. Van hieruit kunt u de documenten selecteren die u wilt ophalen en op de knop "Afdrukken" klikken.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Daarvan, waarom is mijn hp printer offline?

'Offline' geeft doorgaans aan dat de computer niet met de printer kan communiceren omdat deze is uitgeschakeld, de netwerkkabel niet is aangesloten of de printer is ingesteld op Printer offline gebruiken. Men kan zich ook afvragen: waar vind ik wachtrij printer? De afdrukwachtrij weergeven

  • Als u een lijst wilt weergeven met items die nog moeten worden afgedrukt in Windows 10, selecteert u de Startknop en typt u vervolgens printers en scanners in het zoekvak op de taakbalk.
  • Selecteer Printers en scanners en selecteer uw printer in de lijst.

Men kan zich ook afvragen: wat is een print spooler service?

De Print Spooler is een service die documenten voorbereidt en bestanden beheert die worden afgedrukt. Typ hiervoor Services in het zoekvak van Windows en druk op Enter. Je krijgt nu een lange lijst van diensten die actief zijn op je computer. Wat is de Afdrukspooler? In de vroege dagen van persoonlijke computers moesten gebruikers wachten totdat bestanden werden afgedrukt voordat andere acties werden uitgevoerd. Dankzij moderne afdrukspoolers heeft afdrukken nu minimale invloed op de algehele productiviteit van gebruikers.

Waarom print mijn HP printer niet?

HP printer print niet

In zo'n geval is het raadzaam om de printer eerst volledig te resetten: Verwijder alle cartridges uit uw apparaat. Zet jouw HP printer uit. Verwijder eventuele datakabels en haal de stekker van jouw printer uit het stopcontact.

Door Meridith

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een printer toevoegen aan mijn laptop? :: Waarom zet mijn printer alles in de wachtrij?
Handige links