Huis > H > Hoe Maak Je Een Opname Van Je Scherm?

Hoe maak je een opname van je scherm?

Uw telefoonscherm opnemen

  1. Swipe twee keer omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Tik op Schermopname .
  3. Kies wat u wilt opnemen en tik op Starten.
  4. Als u de opname wilt stoppen, swipet u omlaag vanaf de bovenkant van het scherm en tikt u op de melding van Schermopname .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Daarvan, hoe maak je een screenshot op een macbook air?

Een schermafbeelding maken op een Mac

  1. Houd deze drie toetsen tegelijk ingedrukt om een schermafbeelding te maken: Shift, Command en 3.
  2. Als u een miniatuur in de hoek van uw scherm ziet, kunt u daarop klikken om de schermafbeelding te wijzigen. U kunt ook wachten tot de schermafbeelding op uw bureaublad is bewaard.
Daarvan, waar vind ik de screenshots? Waar kan ik mijn screenshot vinden? Zoek naar een Screenshots folder/map in de Galerij of Foto's applicatie.

Waar vind ik het klembord van Windows?

Het Windows klembord is een tijdelijk opslaggebied dat kan worden gebruikt om gegevens op te slaan. Om het klembord te openen, drukt u op de Windows-toets+V. Dienovereenkomstig, waar worden screenshots opgeslagen windows 11? In Windows 10 en Windows 8 kunt u een screenshot maken door op de Windows-toets + PrtScn te drukken. Uw schermafbeelding wordt niet opgeslagen als bestand, maar wordt gekopieerd naar het klembord.
Om een screenshot van het actieve venster te maken, drukt u op de toetsen Alt + PrtScn. Ook hier wordt de schermafdruk niet opgeslagen als bestand, maar gekopieerd naar het klembord.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Dus, hoe kan je een screenshot maken op samsung?

Manier 1: Houd de 'Aan/uit-toets' en de 'Volume omlaag toets' tegelijk ingedrukt om een schermafbeelding te maken. Manier 2: Maak een schermafbeelding door met de zijkant van je hand over het scherm te vegen, dit kan van rechts naar links of andersom. Kan geen screenshot maken Samsung? Stap 1: Controleer je Android-instellingen

  • Open de app Instellingen. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik op Apps en meldingen Geavanceerd Standaard-apps. Assistent en spraakinvoer.
  • Schakel Screenshot gebruiken in.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan je een screenshot maken op chromebook?

Screenshot maken: Druk op Ctrl + Vensters weergeven . Gedeeltelijk screenshot maken: Druk op Shift + Ctrl + Vensters weergeven en klik en sleep. Een screenshot maken op tablets: Druk op de aan/uit-knop + de knop Volume omlaag. Hoe maak je een screenshot op je mobiel? Aan/uit- en volumeknop

Het gebruik van een toetsencombinatie is de eenvoudigste manier om een screenshot te maken. Bij Samsung smartphones druk je hiervoor gelijktijdig kort de aan/uitknop, ook wel bekend als de standby knop, en de volume omlaag-knop in.

Waar staat het Knipprogramma?

Een volledig scherm vastleggen

Met het knipprogramma Windows 10 van een volledig scherm legt u alles wat er op uw beeldscherm te zien is, vast in een afbeelding. Zorg dat u datgene in beeld hebt waar u een knipsel van wilt maken. Klik in de Taakbalk het pictogram van het Knipprogramma aan.

Door Linskey

Vergelijkbare artikelen

Hoe bewaar ik een Print Screen? :: Hoe moet je een screenshot maken op een laptop?
Handige links